Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da i vlada stavi ljude ispred državnog kapitala koji su i stvarali državu, a ne neke slinave, usrane skorojeviće, koji su u stranku ušlu samo da bi se uhljebili, poput tog jadnog Mehe, pa propadne i Bakir zbog slinavih uhljeba.
Djeca, skolovana odlaze i napustaju ovaj banana stejt, talentovana omladina zivi na ivici i nada se boljem. Sposobni i stvarno vrijedni menadzeri i inzenjeri truhnu kod privatnika... A drzava?? Pa drzava stavlja generale da vode firmu sa 30mil KM prihoda, jer eto oni su generali hebote.. Kakve jb ene kvalifikacije imaju dva penzionisana generala da bi bili na ovim pozicijama?!?!?!?
Kada čovjek pročita ovaj članak pomislio bi da firma propada, a ne da je riječ o kompaniji koja je prethodnih godina imala desetine miliona dobiti. Za cijelo vrijeme prethodne vlade. A problem je Hamid Pršeš i njegovi goraždanski tajkuni koji bi da upravljaju Ginexom koji je u većinskom državnom vlasništvu...
Ma ne seri.
100% tacna observacija od SA 071. To je stvarni problem, kako cijediti dobit firme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li iko od admina da procita sta ovaj levat pise,planira li iko izbrisati komentar
Zašto brisati istinu ?
I Sejdic i Buljubasic su vazili mnogo za odbranu Gorazda kao i Pobjede , dosta su podrumasi i tajkuni vedrili i oblacili u Gorazdu a u ratu bili u podrumima !