Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nas ovo interesuje kad smo mi u nekom paralelnom univerzumu naspram ostalih. Kod nas nista ne moze da pojeftini, svi se vadili na gorivo. Kad treba poskupiti prvi su i podizu istu noc cijenu. Gorivo bilo 3.70, sad 2.70 i opet sve poskupljuje lancano. Kad treba pojeftiniti onda imaju rezerve od pradjeda im ostalo kad je on kupovao barel nafte po 200$. Dok se inspekcija prodaje za janjece pecenje i 1000 KM u dzep ovdje nikad ništa neće pojeftiniti, drzavi se 'ebe za narod.
A nasi samo dizu pfet po pfet pfeninga, počeće im iz guzice ispadati pfeninzi
Samo se kod nas dize 11 mjeseci zaredom… dan za danom!
Ovo je VRIJEME TRGOVACA i HARAČLIJA !!! Svi se TRUDE da nas UZMU što VIŠE !!!
Osim kod nas, mi ne pripadamo ostatku svijeta
kod nas samo rastu...jer im se moze i jer cemo bezpogovorno kupovati koliko god da kosta...
mlijeko od 3.2% m.m. jos uvijek tri marke
Naši trgovci nemaju rikverc,.. voze samo naprijed.
kod BINGA bogami svaki mjesec sve skuplje
U Bingu porasle
Kod nas rastu.
Proizvodjacima, distrubiterima i trgovcima su se osladili extra profiti iako su cijene sirovina i energenata ZAISTA pale na razine prije rata u Ukrajini. Sad je red da potrosaci pametno glasaju novcanicima. Ako kupci budu pametno kupovali vidjece se ubrzo pad cijena i na policama. Uostalom i vidi se donekle vec ulje, mlijeko, sirevi...sve je to zaista pojeftinilo.
Kod nas nisu. Mi smo napredovali. Samo podizemo.
Primjeti se pojeftinjenje nema sta.