Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje EU zemlja da napreduje. Rusija i Amerika su neprijatelji Evrope.
Naravno , a Africka drzava najvise izvozi uranijuma, znate li gdee? U Francusku i to u vrednosti od 40 milijardi dolara godisnje a BDP im je skoro 15 milijardi. Zasto sad Francuska zeli da napada drugu suverenu drzavu a ovamo iz istog razloga optuzuje Rusiju za napad na Ukrajinu?!
Vagner vršlja po Nigeru gedžo. Ako Francuski avioni krenu ima da sprže te grupice Vagnera ko NIŠTA!
Sta to Rusi izvoze od oruzja kad su im kako vi kazete ostale samo lopate? Krampe mozda?
Sve vojske u historiji su podcjenile Ruse pa razbili sebi zube i povukli se iz rusije.. Od francuza i napoleona do Hitlera... I evo opet podcjenjujete ruse...
Čak i Poljaci su napadali i osvajali Moskvu tokom istorije, a onda su i pobijedili Sovjetski Savez u ratu 1920-e. Pa onda Japanci kako su samo uništili rusku flotu prije prvog svjetskog rata, pa onda Finci kako su ponizili Sovjete u zimskom ratu, pa poraz Sovjeta i Rusa u Avganistanu, pa poraz u hladnom ratu. Imaju Ruje istorijskih poraza ihaha. Mongole bolje je i ne spominjati.
Ja oui?
Vidjeli svi kante od ruske tehnike na djelu u ukrajini...
Kolonijalizam modernog doba. Najpoganiji narodi su Francuzi, Holandjani, Spanci, Portugalci i Britanci. Kolonizatori.
Najgori su Rusi. Osvojili silom trećinu Azije i za razliku od drugih kolonijalnih sila neće nikad da puste tu osvojenu zemlju. Šta će Rusima neka japanska ostrva ili djelovi Finske ili Kalinjingrad usred Evrope?
lijepo je moj tahmetli djed govorio prowtitucija i oruzije nikad kao biznis ne izlaze is mode
Ne znam ko će više Rusko oruzje kupovati , zaostaju 50 godina u svemu
Koliko onda tek mi zaostajemo 😂 150?