{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Filantropija: VGT osiguranje među 16 najboljih

24.10.2014. u 10:36
3
0
Filantropija: VGT osiguranje među 16 najboljih
3
Filantropija: VGT osiguranje među 16 najboljih
VGT osiguranje je jedina osiguravajuća kuća u BiH koja je izabrana među 16 kompanija finalista za nagradu "Dobro za filantropiju".
VGT osiguranje nominovano je od strane SOS Dječijih sela u BiH koji su na ovaj način izrazili zahvalnost VGT-u za značajnu podršku ovoj humanoj instituciji.

Pored podrške SOS dječijim selima, VGT osiguranje je uspjelo odgovoriti na mnoge potrebe u zajednici, posebno u saniranju posljedica nedavne katastrofe izazvane poplavama u BiH. Međutim, projekat na koji su najviše ponosni je stipendiranje preko 100 studenata do sada.

"Sama nominacija, ali i izbor među 16 najboljih je samo potvrda našeg uspješnog rada na polju društvene odgovornosti“, rekao je Faris Njemčević, izvršni direktor Sektora za razvoj i investicije VGT osiguranja.

"U budućnosti želimo slijediti one koji su bolji od nas u društveno odgovornim aktivnostima, ali biti i uzor drugima da se još više posvete pomaganju zajednice“, dodao je Njemčević.

Donacija SOS-u i od svake PZO online police

Pored vrijedne donacije od 15.000 KM, VGT osiguranje SOS Dječijim selima dodatno donira 10% od svake prodate online police putničkog zdravstvenog osiguranja u 2014. godini. VGT je prvi u BiH uveo mogućnost kupovine ove vrste police putem interneta i to po cijenama 10% nižim u odnosu na kupovinu redovnim putem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: