Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon jedna logicna odluka u ovoj crtani drzavi
Glasao sam za Nasu Stranku - NIKAD VISEEEEEE !
Trojkasima propalo poskupljenje struje hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala FERK-u, napokon neko razuman...!!!!
Samo narkodileri ce glasati za trojku - niko normalan i razuman nece jer rade direktno protiv zivota i egzistencije bar 80% gradjana.
Nikad se nije desavalo da EP BiH radi negativno, covjek koji je bio POMOCNIK direktora... Znaci nije mogao biti ni direktor vodi preduzece. A Sanela Jurišić - v.d. Izvršne direktorice za ekonomske poslove zena zavrsila internacionalni univerzit u TRAVNIKU... Vodi ekonomske poslove za najvaznije preduzece u drzavi i sto je jos veca tuga postavila je trojka nije SDA dosla 2023 i odmah 180 miliona gubitka... tuga. Znaci direktor i glavni ekonomista nesposobni. Pa to ni SDA nije uspio...
Rudnike ugasiti i čumur kupovati na tržištu.Otvoriti tržište električne energije za domačinstva i neka svak kupuje tamo gdje mu je bolje.EPbih je firma kao sve druge i nije socijalna ustanova .
profuckali pa hioce od naroda i sirotinje da namire ..hoštapleri
Toliko nesposobni da bi "-" poravnavali poskupljenjem. MUPM!
hajmo uvest blok tarife za prekomjerno zaposlene kancelarijske miseve u epbih
EPBIH nema viška radnika ,rudari su problem jer ne isporučuju ugalj.Kompletna epbih kada se dovoji distribucija imat će ispod dvije hiljade zaposleni što je sasvim normalna brojka.
Posteno da ide svima 20%
Da li je moguce da nisu prihvatili poskupljenje zaista me iznenadilo.Da li se radi o kupovini vremena ili su u Ferku shvatili koliko su ovi pokrali miliona ostaje da se vidi
Znao sam, a i navikao. Svake godine ovim nas turiraju.
Igrokaz..Za mjesec ce to proci ispod radara..
Zaheban ovaj Ferk,jel' on Bošnjak,Srbin ili Hrvat 😅
Da je u pitanju bio samo KS usvojeno bi bilo, ovako hrvati nedaju da se usvoji u FBiH
Ako nista,barem cemo u narednih 6 mjeseci imati istu cijenu a ovi iz EPBiH nece odustati od poskupljenja. Kriminal u EP i u rudnicima je dosao na naplatu.
Bravo!
U elektroprivredi više nema ko ni da izračuna cijene kako bog zapovijeda već ovakvo provaljivanje za koje se znalo da neće proći...Gluho bilo stručnjaci
Svaka cast FERK-u