Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD SJEDI KUCI I CEKA POSKUPLJENJA PA ZASTO NE IZADZETE NA ULICE SKLONITE TE KRIMINALCE SA VLASTI VI STE IH IZABRALI.TI ISTI SU SPREMNI ZEMLJU U RAT GURNUT RADI SVOJI FAMILIJA DJECA DA GINU ZA OLOS KRIMINALCE IZADZITE NA ULICE SKLONITE IH ZA SVA VREMENA.
Ako korov mozes iskorijeniti jednom zauvijek, tako mozes i kriminal. Ja neznam covjeka koji je iskorijenio korov ikada. Kad se zapostave debeli slojevi betona od 20cm i to se ne odrzava, korov opet izraste. Kriminala je uvijek bilo i bit ce nazalost. Jedino sta covijek moze dobro uraditi, jeste da osposobi sebe zanatima, strucnostima. Tada sto covijek vise radi onda bude vise srecan i manje je losijih misli. Pomozi sebi i politicari te nece smetati jer rat i osveta su loci ucitelji.
Penzioneri bez borackih nadoknafa za penzije.
Pljačkaju nas zapadne banke preko naših uhljebljenih beskičmenjaka, a ne mi sami sebe. Još malo nećeš moći sebi nasuti vode izvorske jer će ti biti zabranjeno, jer je štetna za zdravlje, jer uništavaš životni okoliš. Zato neće biti zabranjeno da ti tu istu vodu Njemac flašira i prodaje po 'povoljnoj' cijeni. Iz običnih kamenoloma nam izvlače milione, a da neće iz mnogo skupljih resursa.
U situaciji kada su svi pokazatelji takvi da sve ide unazad i propast počevši od industrijske proizvodnje nametnuti nesposobni diletanti donose odluku da kupuju sebi super luksuzne automobile od 150.000 KM. Za godinu dana sve uništiše što je bilo u pozitivnom bilansu, ali oni sebi samo ugađaju i uživaju. Uništiše i Elektroprivredu koju su uvalili za godinu dana u minus od čak 140 miliona KM, pa građani to moraju vraćati. Kartel politika.✅
Ovaj Čavalič se boji da će blok tarifa biti povoljna za penzionere i ljude nižih primanja kao i ranjive kategorije pa će njegova stranka izgubiti te glasove. Zato bi rado da poskupi svima linearno 30 % da bi svi bili nezadovoljni i glasali za njegove. I to je sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo te primoravaju na ugradnju toplotne pumpe, pa ti onda zegnu cijenu. Proracunati i ukalkulisati pa tek obda podici!
TROJKA !
a ti GLUPI BOSNJO OPET DADNI GLAS KARTELIMA
Hvala Trojka Hvala Niksicu Konakovicu i Forto sto mislite na Gradjane Federacije MAJKU VAM IZDAJNICKU
Ljudi, blok tarife su super. Svaki kWh potrošen preko standardne potrošnje za datog korisnika se naplaćuje skuplje. Ovakvo nešto je u EU već odavno standard. Protiv mogu biti samo oni koji nemilice i bespotrebno troše struju obasjavaju kuće, fasade i dvorišta cijelu noć da se narod lafo ibreti. Tako je otprilike i sa pretplatom i internetom kod telekoma - imaš svoju tarifu i sve preko ćeš ekstra ponekad i masno doplatiti. Kako ovo ne padne na Ustavnom sudu?
trojkasi kartelasi su se zaduzili, poskupili sta su mogli, i plus mehanizme drzave dali dodiku i covicu
280kwh je tarifa za stale i seljacke kuce sa jednom sijalicom. Prosjecna moderna familija ima slabiji kompjuter koji trosi 120wata na sata, toliko isto trosi Tv. Ves masina i sporet trose 1-3kilovata. Bilo bih fer i perfektno staviti zelenu tarifu makar na 400kwh, a 500kwh bih bilo prva liga. Ovako ispada da ce u zelenu tarifu od 280kwh upasti samo oni bez posla i beznadezni. Malo, malo podici 'zelenu' tarifu makar na 400kwh da ljudi mogu vise na zdraviju hranu potrositi.
Bravo. Inače sam za blok tarife al trebaju fkt na 350-400 kWh korigovati prvu
Cuj TV trosi 120 w ....Pa izbaci Taj EI cajevac iz kuce....to nije TV to je TA Pec🫣🫣
Kako je EP BiH od firme koja je poslovala sa milionsom dobiti dosla u stanje propadanja? Osim naravno mnostva uhljeba koji ni sami ne znaju sto rade, treba se zamiliti da li je na djelu priprema terena za neku privatizaciju?
PA da vidis ko ih vodi ... npr novi direktor TE Tuzla ... uhljebic koji nema veze sa poslom strucnost 0
Ustavni sud je u RS ovakvu egzibiciju proglasio neustavnom. Zasto sada raditi isto u FBiH?
jos da popisuju a ne PREPISUJU stanje brojila bilo bi ok !4mjeseca identican racun bio ne bio kuci!
Uvozićemo skupu struju a prodavati jeftino našu. Tako jeftino izvozimo kvalitetno meso a uvozimo po istoj ili skupljoj cijeni smeće od mesa.
280kw ili u prevodu 50 km sto dalje znaci 95 posto domacinstava trosi preko toga to je u prevodu poskupljenje... Nelegalno i neustavno
mogla bi trojka pasti na izborima zbog struje
trojka nece zbog tite izgubiti glasove vec zbog poskupljenja stuje fadil kakav god bio drzao je male cijene komunalija,po nekom pravilu trebalo bi da placamo naj jeftiniju struju u evropi