Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj smoriste više sa ovim malinama, izgleda da je to jedini posao u ovoj državi
Kako su samo brzi, ažurni i preduhitrivlji, taman pred sezonu branja.
trzisna privreda ,halooo.Stvrno su ovi proizvodjaci malina poceli ici na neku stvar .Hladnjaca kapaciteta 850 t kosta otprilike 200 k €.Njih 100 se ucipe po 2 milje i imaju svoju hladnjacu i sami diktiraju cijene .Ali jok ,poso je to i ko ce slozit 100 rogova u vreci ..Oni bi da diktiraju hladnjacarima koliko ce zaraditi .A ako hladnjacarima nestane struje ,iscuri freon ,pokvari se malina ,hoce li po pola sa njima snositi gubitak ,hoce kuurac ..
nije hladnjaca 200 hiljada.. mozda neki zamrzivac ko jedna soba ka kupis za te pare
Frigo Zika, Sabac ..ima sajt pa neka pogledaju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi manite se poljoprivrede kad neznate
I sta onda kad dobije informaciju. Da neće možda strpati ih u zatvor radi udruživanja radi monopola nad cijenama. Pa niste u stanju nikoga osuditi za privredni kriminal a kamoli sda nakupce sa hladnjačama.
@SELAMsaDRINE šljiva je inače jako zahtjevna, trebaš je zalivati ko i malinu ako ne i više, a i nabrat je teže, kvari se čak brže od maline, i baš je neotporna na štetočine....
@SELAMsaDRINE nek me samo moj krade jelde jel to?podijele vam motokultivatore, krave i ostalo kukumavcite dok vam ne donira milostinju neko onda zviz na oglase i prodate pa opet kukajte, tako radite po podrinju.seljacka politika mamu li vam...i nije otkupna cijena 2 marke nego 1-1,30 KM.
Sta "Krusko" trazi,to je strasno,umjesto da zeljeznice,rudnici,gras-ovi....itd uplacuju porez i doprinose,ruto bi se bavio privatnim sektorom
sisam vam klitorise