Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba da je povecan za 457% , kad meni palta ista od 98' a cijene 14 puta vece neko iste te godine
4 godine kradu, 1 mjesec rade? I hvališ ih.. Mentalitet je čudo...
...da nismo počeli idiote izvozit?
Sad ce nam ovi iz SDA povecati uvoz. Valja se nakrasti i uzeti svugdje pomalo
Cega izvoz Magle Idiotizam ko povjeruje u ovo
Svaka cast.Odmah se osjeti napredak poslije izbornih rezultata.
E sad kad SDA preuzme vlast opet će izvoz da rapidno opadne.
Kada je SDA vldala vazda smo vise uvozili i to pespotrebnih stvari nego sto smo izvozili. Zato, evo SDA, sada ce oni to preokrenuti, uvozit cemo 10000 vrsta vode!
Lijepa vijest, i trebalo bi da nas veseli ali čemu kada je sve isto. Niti su plate nešto veče, niti mirovine niti ima posla niti ovo niti ono. Kaže u BiH kad pitaš šta ima bolje da pitaš šta nema više češ nabrojati.
A zasto bi plate bile vece ako je izvoz povecan? :S
mazanje ociju narodu. kada nam dodje na vlast sda sa partnerima i ebola ce krepati od gladi u bih
Samo nam napišite šta se to izvozilo??? Nemojte računati el. energiju koja ima veliki uticaj na ovaj procenat. Šta se izvozilo?
Super !!!
Ovdje bilo kakav napredak treba pozdraviti. U boljim uslovima ovo bi bilo 10x bolje. Često kritikujemo političare, ali i narod ima svojih grešaka. Stalno se traži da neko ulaže u BiH, a istovremeno preko milijarde smeća uvezemo iz Srbije svake godine. Kada bi narod kupovao domaće proizvode to bi bilo direktno ulaganje u BiH i našu budućnost. Da ne spominjemo razne gluposti iz Hrvatske. Za 5 godina ova statistika bi sasvim drugačije izgledala.
Pa ovo je jako dobro ! Dezurnim kriticarima zelim da oni nesto ucine da povecaju izvoz. Neko sere a neko pokusava da se nesto promijeni ! Obicno ovi sto kritikuju sta je drzava za mene ucinila i bacaju smece, saraju grafite pljuju po ulici i kupuju strano smece sve to ide zajedno u paketu ! U mojoj kuci se kupuje 80% najmanje domace a ako i kupim nesto sa strane to je u domacim marketima. Zrno po zrno pogaca kamen po kamen palaca, djeca su vojska najjaca.