Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Statistika se koristi samo za zloupotrebu. Ovo su same laži tj, pogrešna interpretacija činjenica da se zamažu oči.
Pvecanje izvoza, pa koliko god to povecanje bilo, je plus ... prije nikog nije bilo briga koliki nam je izvoz, a uvozili smo sve od igle do lokomotive.
Tako je, pa taman i da smo izvezli dvije prikolice ćumura više!!!
pozitivne vijesti konacno, vjerovatno se sda ovdje nije petljala,
Blagi porast izvoza,blaga klima,blagi ljudi , elem blago nama.:)
Ovako nersto je vrijedno zas pohvaliti i sigurno neko nesposoban ovo ne moze omoguciti, a svjedoci smo da niksica zele prikazati u prici nesposobnim i to po sda prici kakvu nam serviraju kroz medije.
OPAAA, povecanje od 1,1%.... svaka cast..za one kojima treba jasnije pojasnjenje... Izvezli svo 500.000 kubika drveta vise..i uvezli jos tri kuhinje iz Italije i Slovenije u istoj protuvrijednosti....