Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebes ugalj
vlasti jos uvijek nista ne rade za IT industriju a to je jasno izlaz iz siromastva
zaboravili ste i kladionice jer jedino su apoteke i kladionice pune i sad taj it sektor sve sto je prevara i zaradjuje se prevarama i bez motike napreduje dok posten svijet ide u duznicko ropstvo
Potražnja uglja je veća od prodaje. Distributeri sedmicama drže kamione u garažama jer nema uglja za domaće potrošače. Ni Banovići ni Đurđevik ne prodaju iako ima kupaca. Mahala se da ide za Srbiju i da Bingo stvara rezerve koje će prodavati u jesen po daleko višoj cijeni. Slično što Hifa radi sa peletom.
Hifa hadzija cojk sve po zakonu serijata radi
to ti je definicija trgovine, investiranja, procjene rizika. Ako mislis da ima neki recept koji sigurno vodi profitu, onda si vec bogat, samo jos nisi svjestan.
Rudnici leglo kriminala i nepravde. Sindikalisti rade za vlast i tender rukovodioce. Kad propadne sve, zao ce im biti...kao sto su propale mnoge fabrike u BIH. Narod placa njihov ceh!
Cjela tuzla jednu kozu muzla
Rudari sve vise piju tablete i igraju igrice😂