Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase naselje Miljacka je puno bolje, to vam je ba bezze :)
Znam da zvuči nazadno, zaostalo itd. itd., al' što ovi arhitekti nekad' znaju srat', pa to je čudo jedno.
neki dan u Tesnju bio Sajam privrede. Sa tri puta kvalitnijim sadrzajem. :*
Nisi bio na sajmu u Milanu. Jedna od lokacija ima 22 hale a dizajn jedan od najboljih ikada vidjenih i tu se odrzavaju gotovo sve izlozbe od arhitekture pa do hrane tokom godine. Stvarno je nesto prelijepo a onaj ko bude planirao da ide trazi hotel min 7 dana unaprijed i ne nadaj se da ces naci u MIlanu nego odmah trazi u Monzi da ne gubis bezveze vrijeme jer ono sto omozes naci u MIlanu je 500 eura pa gore.
al je fazon sto ti ovi nece donirati ni marke a Tesanj sam donirao preko 500 tona hrane + ostalih potrepstina za vrijeme poplava ( citaj kad je najpotrebnije). Više nego talijani i eu zajedni. Al hajd. Glupi smo.
Jel ovo na Poljinama ?
Na Poljinama se samo kica nagledat´. Cist dokaz da pare ne donose po defaultu kulturu i dobar ukus. Sto je najtuznije, ni ne znaju da ne znaju. Sto ne cudi, je li...