Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3/4 ukupnog izvoza oružja čine EU i SAD. SAD samostalno ko čitava planeta. Gdje mahom ide to oružje i na šta se koristi? Upalite Al Jazeeru i pogledajte uživo vijesti iz Gaze. Poklanja se masovno, nikakva blokada ne zaustavlja najmodernije avione, tenkove, topništvo, dronove, .. da dođu ubijati po Gazi, sve parama poreskih obveznika tih zemalja, ne Izraela.
A onda napravite poredbu sa Ukrajinom da bi vam neke stvari bile jasnije koliko je šuplja priča Joe Bidena o blokadi u Kongresu jer očigledno ta blokada u Kongresu ne zaustavlja slanje para i oružja Izraelu.
ista ekipa koja je davala oruzije za razbijanje jugoslavije, bosnje i hrvati moraju biti zahvalni ...
Ti si sine glup. U Jugoslaviji je ista ova ekipa nametnula embargo na uvoz oružja.
Arapi uvoze Ronalda i zlatne wc šolje.
Zato svabe podržavaju ukrajinu i izrael, samo keš
Ja nikog ne uvredim obrisu me a ovaj pas gore laje.