Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest da izrabkjuju radnike.ali zato su im firme jake ko armirani beton.
257 radnika ukupno u svim ovim kompanijama???
A u HIFI radnici za sadake rade.Begovski sistem, robovi rade za djaba a oni kupuju preko ledja radnika.pametnom dosta
Logicno. Ni Svabo ne daje visoku platu jer to voli da radi, vec zato sto ima konkurenciju i sto mu niko nece raditi.
Investiraše Tešnjaci 10 miliona za 10 dana :) Samo naprijed.
@RobertoCarlos.. Bjezi i onda i ti. Kvariš nam kisik sa svojom beztemeljnoj negativnoscu.
@RobertoCarlos E moj jarane, nije ti lijepo druge vrijeđat. Misliš da si pokupio svu pamet svijeta jer si otišao van. Za tvoju informaciju, nisam fukara hvala dragom Allahu, imam dovoljno za sasvim lijep i pristojan život. Može se prijatelju moj i u BIH se živi sasvim lijepo, samo ako hoćeš da radiš. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kg gore kg dole
svaka cast, sve pohvalo.. da se nastavite siriti samo
Odlične vijesti. Prvo njemačka firma LB.Profile, pa Terminali Željezare Zenica, sada slovenski Mersteel. Go, goo, HIFA OIL!
Kome se sire,bolja je neka strana firma milion puta prema radnicima nego ove lokalno begovske patriote koje nemaju ni trunke osjecaja prema radnicima nego radnici za sadake rade.
@game_of_thrones jel to pricas iz pouzdanih izvora, ili onako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)