Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce je Rosneft pokusao Azijatijskim zemljama da proda naftu u Rubljima. Znate li koliko se zainteresovanih javilo? Nije niko.! Ali bas niko.
EU finansira Putinovu moc i vojsku. Paradoks naivnih evropljana
malo bi kakili malo piskili pa bi to onda pojeli i kenjali po svima samo zarad interesa pa da nema amera rus bi im dosao u EU u sjediste i pokenjaose u lice svima ... i opet oni kao nesto taktiziraju da ne izazovu svjetski rat ..koji idioti ... kako kazu EU je prvi put kolateralna zrtva i preko nje drugi mlate tudjim k. sto prije odustanu od svega ruskog to ce prije poceti oporavak ...
ma ko to moze kazati narkomanu da se skine sa droge zvane nafta i plin ..
EU nije u stanju da smiri i sankcionise isprdke kako sto su Dodik, Orban i Vicic a kamo’li Putina?!
skines sankcije iranu ili se dogovoris sa arapima, ne drze rusi monopol na naftu. Plin je druga prica ali je lakse zamjenjiv.
Ne mozes uvoditi sankcije nekome od koga zavisis energetski....To je kao da mi uvedemo Njemackoj sankcije...
pa didik je vec najavio sankcije njemackoj. zato sad svabe vagaju s rujama jer ne mogu zatvoriti vrata svima. moraju imati slamku spasa kad dodo zavrne pipe
Slazem se, ali mozes smanjiti zavisnost. I to upravo rade. Kada to naprave idu sankcije. Nije zapad istok da emotivno razmislja. Zapad je zapad jer misli glavom.