Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nosite ovo gowno prevarantsko sa portala
ne želimo europsku zajednicu, mi želimo zajednicu Jugo zemalja.
Jok treba erdogana staviti da vazi ,eu nam barem pomaže da ne postanemo totalna sirotinja
Ko spomene euroatlanske integracije, EU ili NATO ubuduće od mene glas neće dobit više nikad! Selam i pozdrav svim normalnim ljudima.
ma kakav EU i NATO i UN, nedo Bog niko, pokazali su se koji su licemjeri.
‘99. su meni valjali, imat ce moj glas!
Narode, motke u ruke i rastjerajte bandu na vlasti. To mozete direktno unovciti kod EU.
Lijepo kazite Ne, ne trebaju nam vasi novci ali nekako sumnjam da cete to napraviti.
Bacate đaba novac,promjenite nakaradni odnos i politiku prema Z.B. posebno prema BiH i Srbiji.Instalirali ste nam nakaradni dejtonski ustav po želji AGRESORA i UZP-a,unatoć presudama vaših sudova postavili ih na vlast umjesto u zatvor i trajne zabrane tih nakaradnih fašistićkih politika dali im priliku da nas i dalje uništavaju.
Bakir ovdje: a gdje sam ja tu u tih 6 mld?
Od tih 6 če 5 milijardi završiti na računima političara.
Ipak mislim 5.99, cener za raju.
EU je šarena laža!
ovo mene sve vise podsjeca na reketarenje zlostavljaca - ono dodje ti u skolu sta imas para daj para i nece smjet niko da te dira - prebiju te - pa djeste bili - ma ufatcemo mi njega.... daj sad opet para.....
Narod koji vjeruje u Torabija, piramide, gospu i alternativnu medicinu, nije ni zasluzio ulazak u EU.
Kako god, EU clanstvo de placa, nije besplatno. Dobit cemo mrvice a uzet ce nam sve.
A šta će ti uzeti ,ko mi nešto skupi haha
Ne znaju niti oni u EU više šta hoće a niti znaju što neće. Postala je jadna ova Unija, lakše se preseliti u nju, nego postati dio nje. #NATO je bitniji
Jel to ista ona evropa koja sponzorira nakaradne mentalne bolesti upakovane u lgbt kajo bi napredovalo drustvo i djecica nam bila pametna i ostavila se morapnih i cednih porodica sa dosta djece, nego da se lizu sa kerovima umjesto djece i lizu pakase i krhaju medjusobno
Zmijuga loma ursula po kakim se na vaše milijarde i tebi na pola glave
Ova baba moze da seree....bem li joj porodično stablo.
Specijalno za vas sa zapada https://www.youtube.com/watch?v=WIfbKYGu2PM
I ćaće i djedovi su nam živjeli bez Minkena i Europske Unije ali eto kod nas je stvoren narativ da smo najgori na svijetu, da ćemo umrijeti ako ne odemo u Minken ili da ćemo postat Švicarska ako uđemo u EU... Šaka jada nas je,par miliona, i umjesto da smo složni i trudimo se da sačuvamo i izgradimo svoje, mi se svega odrekosmo (bježeći u Minken) i prepustišmo strancima(pristajući na njihove uslove).
Hajd nas ti slozi. Dok ti gori pijaca na Otoci, vrsi se pljackaska privatizacija, dok ti tuse satro respiratore tebi je kriv Schmidt i Dodik. Nacija odrasta stotinama godina, a mi bi preko reda.. Ne ide lafe.