Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod razmjena mi smo vazda u minusu al eto racunamo mi to kao pozitivno samo neka se valja
Kakva ekonomija. Pa 90% trgovinske razmjene su Hrvatska, Srbija i Njemačka.
Da nam Hrvatska uvede sankcije za izvoz možemo gasit ovu državu, a kako je krenulo nikad ne reci nikad....
Gospodin Vukovic je pravnik.Bivsi ekspert za oduzimanje drzavljanstava,sada ekspert za ekonomske analize sto bi rekli "BH ekonomska misao".Treba ga "prebacit" da bude malo atomski fizicar.Toliko o ovim njegovim analizama.
Normalno kad Hrvatska nema kapaciteta za vlastite potrebe zadovoljit, a pogotovo ogromne količine turista koji dolaze, to može samo rast
Ljudi sad na O kanalu dr.Sain sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu rece da nam u slucaju krize Rusija Ukrajina ne trebaju robne rezerve.Jer smo ono kao mi umjetnici u prezivljavanju pa cemo prezivjeti.Da ne vidjeh ko je pomislio bih da je Vidovita Dzemila a ono profesor uhljeb.Umjesto da savjetuje on gata.70% ovih proferora treba na BIRO.
toliko o ep izvezli toliko struje i opet u gubitku ko pokrade uhljebi te svalerke bas skupe
Uvijek Oaza, nikad Prolom voda...
vreme je da se trziste prositi na aziju rusiju i bliski istok, nikad lakse do ucena ako se zavisi samo od jedne
Izvoz BiH je 14,6 milijardi, a snsd se hvali kako je povecan izvoz rs-a u 2021 godini i sad iznosi 4,4 milijardi.
gdje bi nam bio kraj da se računa radna snaga