Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tako bilo bi korektno da prvo date višak vasim potomcima u Srbiji pa ako sta pretekne mozda malo i nama u BiH
kad budu u srbiji doturili svakoj kasabi plin valjda ce i nama sto smo im ostavljeni u amanet proturiti jednu cijev da makar mozemo puniti upaljace
Ali samo one kratke BICeve da se ne rasipamo 😂
Oni su sve kockice poslozili, Redzo namazan, pravi lider, neka prica ko sta hoce. Da je nama jedan takav
erdy, posalji koji kubik ♥️
Nova oligarhija. Nažalost, ovi ljudi se ponašaju kao da im je babo ili Bog ostavio u nasljedstvo taj prirodni gas. A ustvari sve jedna te ista oligarhija ide po svijetu, vadi naftu, gas, fosilna goriva, i zarađuje na mukama raje koja ne shvata da je električna energija svuda.
Ma ljubimo mi svoje Turke. Neka su nam oni sigurni. Nama kako bude. Sigurno ce nama poslati visak.
Kod inflacije od 70% ima i zime i gladi! Daj Bože da nisam u pravu.
@stariBosanac turci moraju da pocnu da ulazu, a ne da slazu nagomilano zlato. Kamatni balon mora jednom da ispuse se jer bogati postjau sve bogatiji zbog kamate a siromaqsni sve siromasniji. Vrijeme je da bogati pocnu da ulazu a ne da slazu lovu. Neminovna je u tom procesu i ova inflacija. Zamisli bosanski milijarderi kad bi poceli da ulazu a ne da slazu koliko bi prodisali. A gdje su onda turci. Sto prije pocnu da vade iz sehare prije ce stati na noge i nece biti zdravije ekonimije od te.
nije crno more samo tursko
Kad ćemo se mi pohvaliti da imamo nešto ni mozga nemamo kad nas jašu ovi idioti 30 godina
Ide zamjena zas rusku robu
Mi se trebamo usmjeriti na geotermalnu energiju da riješimo svoj problem a Turski plin je golub na grani.
Dobro si, bolje *URAC u ruci nego *ICKA na grani
Najjaci politicar na svijetu, Izdigao Tursku do neslucenih visina, i vojno i ekonomski, Ne ovise ni o kome, ruse ga godinama sto njegova opzicija sto svjestka nista, pravi sultan.
Joj kako bi ovi naši domaći te zalihe rasparčali ne bi ostao ni P od plina
Može biti dok je brko živ. 😊
boli njih briga, bravo
Odvratne face,jos kad mi neko kaze braca turci zivot mi ogadi.Bljak.Za mene ce vazda biti okupatori koji su nas za saku dukata prodali.
Najvise rezerve gasa u Crnom moru se nalaze juzno od Odese, zato i Rusi zele taj dio po svaku cijenu uzeti!