Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ko od ovih direktora javnih preduzeca u Sarajevu da nije sa Sanzdaka ili iz Istocne Bosne?
FadilGanci tesko da kog drugog zapadni.Izgleda da su ovi najbolji u laktanju !?🤣👌
@FadilGanci , ima iz Hercegovine.
Obrisan komentar koji je nabrojao stranke kroz koje je ovaj uhljeb prošao-SDA, SBIH, SDU, SDP Sam možda još koja između
Super,ne mora se biti u vlasti da bi se dobijale direktorske stolice.Super SDP-dok država izdiše,vi lagano iz opozicije na pozicije.Nikad više glas za vas.
po partijskoj duznosti...
Ovaj lik garantujem životom ne zna da na radijatoru postoje forlauf i riklauf i sad je direktor toplana :)
@Iguman on je direktor, nije hamal. Za odvrtanje pipa ima tebe i tebi slicne. Covjek je dipl. ecc. nije monter centralnog grijanja ...
U decembru ga smjenjuje nova vlada KS za uhar je koji mjesec biti direktor
Ne ide to bas tako
Bucko izgleda dobrocudno. 🙂 Sto naravno ne znaci nista.
E sad SDP Yuhljebiti svoje i dovesti toplane do propasti kao sto su ZOI dok je bio njihov idirektor i uposlio za 2 mjeseca 130 ljudi medzu kojima je i Igor Stojanovic
@Begbegovaaaaa151, ma ja bih u ZOI vratio Hubijara, seljacinu sa Drine ... Da napravi jos koji turisticki info kiosk.
šta je sa Denisa Rumenka, je li živ frajer
poznajem covjeka bar 10-15 godina, vodio je uspjesno svoju firmu dok smo jos bili u kontaktu i mogu reci samo najbolje za njega, iskreno se nadam da ce takav ostati i na mjestu direktora toplana, cestitam
@darkness11 u cemu je problem pa imam 13 negativnih, a nema ni jedan komentar koji bi potvrdio nesto suprotno ovome sto sam napisao? Smeta vam sto je imao uspjesnu firmu ili vam smeta sto ga poznam ili vam smeta sto je direktor toplana? Seljacka balkanska posla, postao direktor, zna ga, mora da mu je stranacki jaran. ... Bizoni.
mrš kmeru plaćeni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
asi 53 otkud to ekonomista .
lik direktor toplana sa srednjom tekstilnim skolom ,mislim da je 83 godine maturu dao . Bravo postavljate strucnjake nema sta .
Joooj kada pročitam da neki uhljeb obećava tamo neke modernizacije,uvođenje novih tehnologija,poboljšanja uvjeta kako za radnike tako i za korisnike,plaho mi se povraća.A jedino što urade je da poderu kožna sjedišta njihovih novih limuzina.Obnove sebi kancelarije i zaposle svoje najbliže.
Ekonomista direktor toplana sigurno se razumije u Mašinstvo
Sad SDA osta bez jedne svoje jace monopolske koke nosilje.Decenijama naplacivali grijanje i kad griju i kad ne griju.
e ovi ce nas izvadit garant neces placat ni upola SDP je to sve postenjacine hahahahah ma mrš
A gdje je CV?