Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Energoinvest je gigant bio !
bio...........proslo vrijeme
i bice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako cenga ode tamo...........drama
nedzad je cudo ucinio........poslije njega se nista ne oporavlja
ove i vjerovatno slicne stvari nisu vise samo bosanske pljacke nego medjunarodni kriminal. firma koja je pod stecajem znaci da ima dugove koje ne moze platiti ,a sad se pojavljuje " majka" firma koja mora platiti te dugove!!! na stranu sto je bilo bacanje para osnovati firmu u mexiku.
vraća milionski vrijednu fabriku koja je pred stečajem :)
ima oglas na posao.ba za poziciju glasnogovornika Energoinvesta. Traži krimos direktor. Čenga nekoga da laže za njega. Ili mu je mrsko pričati.
dobro će doci ova jugoslovenska imovina nasim političkim kriminalcma, nek imaju jos sta da pokradu
namiriso da moze jos nesto zgrabiti
"uprava će se upoznati sa stanjem u ovoj fabrici koja je u predstečanom procesu." jos ce ispasti da mi njima dodjemo para...
Zato Avaz danas kritikuje to putovanje..koji dusmani
Ode Čenga u Mex a mi ni plate...
Privatizovat ce se to za marku i po i neki ce dezerter zasjest na mjesto direktora kao i sve fabrike u bosni i onda ce bijeda sa zlatnim kasikama da mu radi za 378 km 12 saqti svaki dan u sedmici
A tek kakve ce biti dnevnice i troskovi sluzbenog puta..auuu
onda mi dođe i kaže nije Yuga sila bila haha još glavni argument strani krediti a danas Crna gora više od nje zadužena, da ne pričam mi.
ne budi smiješan dječače
Nijaz Korić...u Maksicu...Eto,ko će kome,ako neće svoj svome...da mi imamo službu,a nemamo,da ga uhvate,i svezanog dovedu pred Vječnu vatru,da ga svežu sa drugima za stub Srama,da njega i njemu slične,po miloj volji pljuju i gađaju truhlim voćem i povrćem...
ovo kao da je 1-vi April i danas. Ne znam šta je gore...što su ovoliko čekali da je vrate ili što sad baš vraćaju istu kada je pred stećajem...... Sve miriše na uobićajnu pljačku državne svojine ....
"Naime, Energoinvest, državna kompanija, je većinski vlasnik u ovoj fabrici u Sjevernoj Americi,..." Meksiko u Sjevernoj Americi?
jel to po tebi u juznoj? :D
Granica izmedju Sjeverne i Juzne Amerike je Panamski kanal. Posto je Meksiko SJEVERNO od Panamskog kanala, ta drzaza se nalazi u SJEVERNOJ Americi. Osim toga, granice izmedju kontinenata se uce u 7. razredu osnove skole u Federaciji BiH. Ne znam kakvo je stanje u knjigama u RS-u, ali sigurno se i tamo te stvari uce do kraja osnovne skole.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel se ovo pocinje vaditi prljavstina nakupljana ispod cilima od rata do sada?