Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanskohercegovacka kompanija dobija poslov i nijedan komenar! Da je clanak o bilo kakvim vjersko-politickim glupostima, bilo bi milion komentara.
Pročitaj tekst. Nigdje ne piše da su dobili poso nego da su aplicirali. ko što su aplciirali za još 100 poslova. Cijeli tekst ko da je lud čovjek napiso. Nema ni glavu ni rep. Samo valjda važno da se spomene ime kompanije. Jedino eto što mogu nagađat je da su možda poso dobili ali šute, pa hoće dva puta da omaste brk na istom mjestu.
Ocito ti je promakla poenta...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Treba se vraćati na stara i poznata tržišta, a to su Irak, Libija, Alžir itd
tito je odavno mrtav, ai njegovi drugovi :)
Balije ne Znaju to,naucili smo da budemo tudjje sluge(Turske,austrijske,jugoslavenske)...Sad kad imamo drzavu tonemo jer nismo navikli
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najviše se obradovaše zlaja i baka. Sančo plače što nije u talu.
posaljite seljanke nek se karaju po kataru možda nesto iskamče
U Energoinvestu nema Hrvata kao prije rata, sve Mujage ... znači nema inženjera, sve prosti radnici i poneki fol inženjer jer je Mujaga. Good luck, toga imaju i oni ko pljeve.
nije hrvat nego srbin.
Energoinvest se vraca polahko a to je izuzetno pozitivno. Energoinvest je bila firma br.1 u bivsoj drzavi a nadam se iskreno da ce ponovo izrasti u giganta.
Pametni i skolovani naucili poso' i odose...ovi novi, od petorice jednog mozes po cigare poslat'.....da bog da kceri...mescinimise teska situacije,,,,a moglo je bolje.....
"kazali su u Energoinvestu" "navode iz Energoinvesta" "kazali su u ovoj kompaniji" "ističu u Energoinvestu"
Svaka cast. I porodica Izetbegovic proizvodi vladare. Evo mali Bakir dobio drzavu ... mali je na babu.. samo cekam da proda pola zemlje Daytonom 2 . Zeni bolnicu poklonio za 8 mart.. jbg moze mu se. Sebi A8 parama iz budzeta i da ne komentarisem sta jos. A bijednom narodu Konjevic Polja koji je dosao da portestuje dao je daske.. pod izgovorom " evo vam daske da mozete duze da budete tu jer vam ja necu pomoci drugacije.. pa zato camite ispred OHR-a". https://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
koliko imate popusta na kiriju u zgradi EI-a za objavljivanje ovih propagandnih materijala ?
Energoinvest radi po principu "sigurno",i nema krize... Katar,Libija itd. izvori su nepresušni... Samo naprijed Energoinvest
Ako poslove planiraju i analiziraju kako je u tekstu opisano onda im samo" onaj gore "moze pomoci da opstanu na tom trzistu.
pa zato su i napisali ovako profesionalnu informaciju. al narod ko narod. vjeruje djecijim pricama i bajkama.
Al-shidi čitaj bakir. dobro je to za naše ljude, al gdje ovaj stavi svoje prste...... nečija če kuća zaplakati
Jedina kompanija koja svojim radom ostvaruje peofit