Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša me moja boli kad vidim ko kod nas učestvuje u konferencijama i ko se pita za bilo šta bitno.
Nek je Elva upotrijebio komplikovanu riječ, nek se zna da se nije dzaba školovao na faxu za sport
dobar je elvedin
Okeriću, koliko ti je Rizvanbegović naštelio poslova dok je bio na funkciji? I jesi li mu napravio stan? I njegovom sinu?
Ponekad?
to se najbolje vidi u preduzecima gdje su direktori kadrovi NiPa...
Dobro je da kazete da ste i vi napravili stetu i jos uvijek je pravite
Ponekad?? Glup ko i svaki NiP trkač
Nipotizam je najgori. Ništa novo niste donijeli. Lažni experti, genetičari, stranačka i rodbinska zapošljavanja... Sram vas bilo.
Cuj kretena okerica, pa tvoj gazda proklamuje pricu o genetski modificiranim podobnicima. Ganja da uhljebi stranacke kadrove sve dip i druge drustvene nauke kako dirrktore firmi. I ti pricas o firmama u drzavnom vlasnistvu. Koji licemjer
Javna preduzeca treba da posluju u interesu gradjana i da se njihova rukovodstva i radna mjesta popunjavaju javnim konkursuma a ne diktatima politicara i stranaka. Odvojiti politicke funkcije od javnih. Javna preduzeca ne smiju biti plijen politickih lesinara
Kad ce se regulirat abnormalan broj Arapskih prosjaka po Sarajevu? Ne moze se proc gradom da te 30 Arapa ne zaustave i ne prose. Kao da smo u Afganistanu. Bog zna imaju li oni uopce legalne dokumente.