Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Zaposlit cemo svoje najblize''
ili one koji su članovi stranaka na vlasti
"...i povečati struju za 20% ove godine!"
Tri godine (SDP) niste nikog zaposlili, i sad ce te pred izbore zaposliti hiljade radnika. maj.ku vam manipulatorsko-komunisticku, djubrad jedna, smradovi jedni samo lazete i obmanjujete narod.
Dodji u Igman Konjic pa vidi kako nisu nikog zaposlili, a to sto skupljas 40 pozitivnih ocjena na psovanje samo pokazuje koliko je drzava puna nekulturnih i neskolovanih idiota.
Kolko sam cuo od pocetka mandata da je zaposlio bruku raje e sad to treba ispitati . SDA u srcu jel ti to parola prolaznik ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osjećam tužnost u srcu.
Također, struja će poskupiti, iako izvozimo i zarađujemo do bola, a plate u Elektroprivredi extra. Kad ovo čitam, kao da čitam članak o Švicarskoj, a ne o našoj napaćenoj BiH.
Jedina opstina u BiH u kojoj svako domacinstvo i poslovni prostor placa ulicnu rasvjetu je opstina Konjic, na cijem je celu "gospodin" Emir Bubalo sa svojim SDA vijecnicima, a zna svako koliko para mjesecno ta ista opstina dobije od elekrtoprivrede na racun odstete za potopljena podrucja. Svi sute niko se ne buni i svi uredno placaju, a rasvjete ima samo po mjestima gdje se nalaze renomirani ugostiteljski objekti partnera navedene stranke. Dabogda poskupila struja 300% cijeloj drzavi pa da krahiramo konacno kad biramo sebi uhljupe kakvi smo i sami...
Kontam o čemu pričaš, to je tuga...još samo da i u Ko poskupe vodu pa bi onda bio potpun "užitak". Šta reći, osim sram ih bilo!
Hoce li EP postaviti kvalitetne filtere ovaj put u taj blok 7 TE Tuzla ili to nije u planu? Ako Kinezi budu investitori, onda sigurno ne... U Tuzli vazduh u zimskim nocima mozes rezati nozem koliko je smoga, smrdi sve na tebi od kose do mantila na dim i nesto kiselo, Bog te pita sta udisemo.
Zaposlit će oni babine sinove i mamine kćerkice pa kad trebaš neku uslugu nezna upalit kom.jesu obrazovani alal vjera.
Koliko li će nas potrošaće koštati tih novih 1000 radnika? 20-30% pokupljenja struje?
Drugovi se sjetili naroda i to cetvrte godine mandata e nece moci.Druze Elvedine obzirom da dosljedno usvajas svaku izgovorenu rijec svoga sefa Lagundžije kazi svome sefu da polako vi iz SDP-a trebate poceti pakovati kofere jer vam ovaj narod vise ne vjeruje.Necemo vam zaboraviti sve vase nepotisticke marifetluke kao i sve autogolove za posljednje tri godine.Kako vama koji nam preko građana Sarajeva utjerujete dug od GRAS-a tako ni onima koji poskupise vode za sramnih 100% a spremaju se da poskupe i grijanje.Dok se cijeli prosperitetni svijet okrece obnovljivim izvorima energije vi bi da gradite blokove termelektrana i najavljujete mega projekte na rijeci Drini.Vas sef neko vece onako pofesorski kaze da se drzava za covjeka pravi 20-50 godina valjda bi vi toliko zelili ostati na vlasti.E bogme nece moci da ste htjeli mogli ste drzavu praviti od prvog dana mandata a ne se onako bjesomucno boriti za svako budzetarsko radno mjesto.Imali ste sansu koja vam se nikada vise nece ponoviti.
koji kreteni.hvale se da su ostvarili dobit preko leda sirotinje!!imaju monopol cijena struje najveca u evropi pa zar je moglo biti da se ne ostvari dobit??
na osnovu rudara se bogatite nek vas je strah boga.jedna cistacica u ep zaradi vise od prvog kopaca u jami i to je provjerena informacija stid da vas bude i to je fer nema sta
Super, još hiljade rođaka na državnim jaslama. Narod će to sve platiti, samo vi uredno dižite cijene energenata kako bi podmirili sebe i svoje rođake. Neradnici!
Koji supljkator!!!
TELETABIS
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
suze su mi krenule...hvala Bogu da imamo Zlatka i njegove pionire
Elhamduliah i Insallah