Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja mrzim svoj posao konobarisanja😉
A svak bi za marku ipo da mu labud pliva u kafi
Izacu mu u susret nek meni prepise firme ja volim bit sef
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
I ja mrzim kad mi treba pusi,ali eto ja izduram radi nje🙄🙄🙄
Ni nalik na balkanske glave.
ev ja se javljam kao dobrovoljac da te mijenjam 😏
ovo je gospodin parekselans is RS drzave..on ce srbe prevesti zedne preko vode dok mu srbi diraju mjesto gdje gospodin piski
Tako je i Fadil mrzio pa se našao u politici.. Nista nije nemoguće moj elone mašče
Kopaj kanale...
teo bi da mu neko drugi zaradjuie
Kao neko sa asburgerovim sindromom i deficitom paznje, mogu reci da je istina, sve dosadi brzo i volimo promiene, zato he musk uspjesan, jer se usudi napraviti rizik jer bi ga dosada inace ubila.
ma ja ba....isto oni sto imaju para...kaze rado bi se ja mjenjao za tvoj zivot!! pe de ajde de
Pa i nije šef. Drugi rade sve. On samo okolo gleda priča daje izjave... Bitcoin gore Bitcoin dolje. Pravi fabriku u Berlinu da potone njemačku autoindustriju. Leti na mjesec. I tako. Paypal funkciniše kao nikad.