Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Techno Shopu (Stanić Trade) ništa ne plaćajte unaprijed, samo po isporuci. Mene su mjesecima zavlačili zbog 100KM koje nisu htjeli vratiti, a ni plaćenu robu poslati. Izvlačili se da nemaju na stanju, pa da čekam, a uredno im proizvod stajao na webshop-u. Naša posla.
Bez lova u mutnom nikako ne može proći
I online trgovina je otežana. Država je izglasala zakon da minimalna postarina bude 9,10 KM da bi zaštitili bhposte, hrv. Pošte, ako i pošte Srpske. U Srbiji 1,5 eura paket. U EU sa kraja na kraj Evrope od 3 do 5 eura i besplatna. Umjesto da sad to nemamo, pa da barem tako olakšamo ljudima.
Svima se treba obezbijediti rad od kuce (za one poslove koji mogu - ne zahtjevaju fizicko prisustvo kao sto je apotekar i sl), banke, advokatske, ekonomske kancelarije i svi ostali! Presmijesno je da u 2020, kada se sve vrsi putem interneta, nije obezbjedjen servis ljudima za rad od kuce!!!
Ova pandemija će nam podići nivo informatičke pismenosti bar 20%. Mnogi moraju da nauče raditi sa aplikacijama za koje nisu ni znali da postoje...
Dok se nekom smrkne . NEKOME SVANE ....