Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocrkaše SDA botovi..Juče Asim, danas trojka radi...kmeeee
Trojka je za ovaj kratak period uradila više u Sarajevu nego SDA za 25 godina. Vidimo se u oktobru...
Naj gore kad mnogi gradjani nece realno da sagledaju sliku ko radi nesto konkretno a ko unistava preduzeca , mnogima nije dobro kad vide da se pruga radi savremeno i da ce to biti za bolji i ljepsi prevoz , SDA je u KS kapitulirala za sva vremena !
A Sumskoj?
Jel sada krajiška, tuzlanska ili livanjska djeca vraćaju taj zajam za tramvaje i zgradu u Sarajevu ili samo sarajevska? Ne kontam najbolje...jel ovo kanton Sarajevo digao zajam ili FBIH?
Kredit vraca KANTON, a drzava ga mora potpisati.
Jest lijepo procitat da se dize kredit i da znas u sta konkretno taj novac ide i da ce se zaista uloziti u tramvaje koji ce nam svima valjati. Bravo trojka, samo naprijed! Djela i rezultati su vasa karta za iduci mandat
Kolko nama malo treba da budemo sretni. Autoput, dobra pruga od sjevera do juga, spojiti tuzlu, gorazde, bihac i brcko i ova zemlja bi procvjetala. Prije toga samo protjerati sve sudije i nesposobne tuzioce i dovesti strance. Ovdje bi ljudi dolazili da zive iz drugih drzava.
Ova Trojka ce nas toliko zavaliti u kredite da ce nam praunuci vracati dugove. Samo znaju dici kredit.
Svaka čast kreditorima, ali nikako nije uredu da se proces nabavke malo više ne okrene prema kvaliteti. Pa imaju li neki autobusi, trolejbusi, tramvaji iz Njemacke, Svice, Austrije itd… Sta ce biti sa ovim vozilima za godinu, dvije? Koliko košta održavanje, kolike su garancije? Za financiranje nikad nema problema, uz jamstva vlade, tako da treba priču okrenuti kvaliteti ako sve već zadužujemo… Al’ kome pričati…. Županu… ili….?
Tramvaji su SVICARSKI. Pozdrav,
Imaju dobri u Bjelorusiji ,jeftini su i pravi zapadnjacki .
hahaha uzmite otisak tockova glinamolom da kamiondzija izvodjac moze potrefiti sirinu sina...
A prije se Novalic s njima sastao … znaci bilo je 20 miliona
Kupice jedan tramvaj za 17 miliona i rece mi smo ostali bez para.
Super. Molim sve kompleksaše da pišu po svom tijelu a ne po novim tramvajima. Hvala.
bolje da ste kupili 4 komada bajraktar drona..ali neee
A s njima neka upravlja bagerista Hamo?
Samo ukinuti raspodjelu pdv-a po fiksnom omjeru i vrsiti raspodjelu po stvarnom omjeru uplata pdv-a. Garantujem da manji blentitet ne bi izdrao tri mjeseca, cak bi i srbiju povukli u bankrot. Sa ovakom raspodjelom bagra se moze nastaviti zaduzivati jer im dugove vracaju građani federacije.