Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da lik ovo izjavi 😂
Kažu u SDA Fadil najbolji premijer od rata.... A gledaj rezultata njega i njegovih magaraca. Koji bezobrazluk, kako lupetaju već 4 godine, nikakvog srama ni osjećaja za odgovornost
Moguce isti slucaj s mojom firmom tuzbe srozaju firmu.
Hahahaha cuj radi tuzbih radnima…pa sta su trebaki rAdit 20godina bez uplacenog staza ..
A neko je očekivao da kaže "Ja sam kriv"? hahha
koja je ubleha ovaj Džindić
Mene je sram za njega. U normalnoj zemlji bio bi otpusten odavno. Koji needucirani neobrazovani tupan. Kako ste njega uspjeli izabrat za ministra wow.
Dzindzicu.. nikada ne zelim lose drugom jer kad samo blago pomislim svasta se desi, iz nekog razloga, tako da jako pazim. Ali za ovo sebicno, hinjsko Ponasanje gdje SMATRAS DA SMO SVI MI BUDALE zelim ti isto sto ti zelis ovoj kompaniji DA TI SVA LOVA ISPARI U VJETAR DA IZGUBIS SVE NEKRETNINE I DA ZAVRSIS ONAKO KAKO NAMJERAVAS DA RADNICI OVE KOMPANIJE ZAVRSE. Nista manje, i nista vise. Sretno.
Radnici krivi ? Pa mamare vam vase uhljebljene , mrcvarite narod da za dzaba radi ,a vi sebi isplacujete i vise nego zasluzeno, djubrad jedna...u njemackoj aki tuzis i dobijes odstetu i sve, a kod nas radnik kriv, pu...
Jesu li ovi "političari" svjesni da će kad-tad tužilaštvo i sudstvo početi raditi!?
Recite otvoreno to zemljište treba za neke nove luksuzne zgrade. Dajte ljudima prebacite fabriku na drugo mjesto, pogurajte malo savremenim mašinama i opremom, izmirite ta dugovanja i svi sretni. Zato ste uništili i fabriku duhana i stotine drugih firmi zbog zemljišta i pohlepe pojedinaca.
Hahahaha hajd MARŠ tuda više.. Odvoj se od ....
Koliki ti moron možeš biti Đonđo!
Znači kriv je onaj za koga je sud utvrdio da je u pravu?
Kada bi neko sada ovoga skota dobro isprepucao, ne bi bio kriv batinas nego izjave takozvanog ministra. Prema tome nije bolje ni zasluzio, a batina je svakako iz raja izasla.
Koji kreten čuj radnici krivi što su tužili trebali su šutiti i primati plaću svako 4mjesec a kanton kao vlasnik koji nije ništa plaćao nije kriv isti scenario kao u grasu
Ima li ikakav državni organ ili neka organizacija koja bi ovakve budale i za ovakve izjave odmah i to javno izvrsila streljanje budale
Ako imalo bide pravde u ovoj državi, ti (neću te persirati jer ne zaslužuješ) Fadil Novalić i ini će ze sigurno završiti u zatvoru. U to budi siguran.
Ko je kriv za Tužbe i zašto su Tužbe uopće bile i pravosnažno presuđene u korist radnika, doduše pod ucjenom odricanja zateznih kamata. Po kom Zakonu je Sud donio odluku o neisplaćivanju Tužbi za 2016. godinu - nekim sretnicima je prošla.
Džindićev SBB je hvala Bogu na smetljištu istorije, a nadam se da će i kriminalna SDA tim putem. Apstinencija od vlasti će ih uništiti ako Bog da.