Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada treba da vlada svim rudnicima pa i Banovicima ali istina je da su oni po svemu najbolji i da pkacaju sve svima a da je ovo stavljanje pod okrilje Safeta Sortica, Hodze HiHa i ostalih lopova kako bi oni politicki ojacali a u konacnici ce Banovici i rudari stradati jer da ministar hoce nesto napraviti eno mu kreka, zenica, Bila... koji nemogu ni za topli zaraditi a duzni su vec preko milijarde. Fuj rudari sto se ne ujedinite
Nemožeš ti ništa Banovićkim rudarima,puljo jedan
Ko vodi ovu drzavu. E moj narode. Suverenitet koji su vam nabili na ledja morate dalje prenositi na crvenu burzoaziju- da upravlja u vase ime.