Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj zivi u oblacima, cuj "bh gas je dao 8 miliona svojih para gradjanima Sarajeva"?!? Valjda je logicnije da je BH gas dobio 8 miliona km manje od gradjana. Stanovnistvo je to koje puni budzet javnih firmi. Koja arogancija covjece.
Oooojjjj majko moja, kaze covjek i ostane ziv, bh gas dao svoj novac gradjanima. Pa majmune jedan ciji je bh gas, tvoj ili drzavni?
dzindicu ljdska prevaro 21 vjeka , SDA politika je dokaz da svak moze bit ministar
Bravo ministre, glasali su... udri!
Po dzepu je svima pa i onima sto ne koriste gas. Kad narod zaista ne bi prihvatio poskupljenje iznasao bi se nacin i da ga ne bude. Oni koji nemaju rjsenja osim da dignu cijenu do bola trebaju biti smjenjeni a i drzava bi morala kompenzirati stvari. Na nama treba vrsiti eksperimente poskupljivanja da se vidi koliko vune smo u stanju dati.
Jeblo vas poskupljenje vise! Jel treba da lozimo gume i govna? Kako vas nije vise stid Boga dragog? Kasnije ce bit par nepar za auta, zbog vas! Ne zbog ekoloske kategorije automobila
Moze se razgovarati i treba o svemu posebno o poskupljenju od samo 30%.. U nabavnom lancu dvije kantonalne firme cca 300 radnika (ovo poskupljenje za uhljebe), sta rade ti ljudi? Mozes ti ‘ministre’ ostat bez stolice i nez jos stosta..
Dzindzicu najgori si ministar ovog resora odavno
SDA lopovi
Dakle, BH Gas je u tom dijelu 2018. i početkom 2019. godine dao svojih novaca, osam miliona KM, građanima Sarajeva", istakao je Džindić, a od 1996 do 2018 uzeo od građana 800 miliona. Treba prestati koristiti gas a Toplane neka griju na mazut.
Seronjo kome ti maslas, cuj da umanjis broj radnika pa da ostvaris ustedu i to prelijes na cijenu plina ...radnika 300 a domacinstava na plinu 300 hiljada...pa eto da ih sve otpustis koliko bi smanjio cijenu plina?- 0.0003 %?..pokvaren si do srzi
Aaaa kada ce doci toplovod Kakanj Sarajevo o kojem pricate 20 godina mozda se zavrsi 2119 godine. Ejjj narode moje vide da mogu i neka nas prave budalama i gule, plate iste cijene samo idu gore narod suti ma dobro je imam da veceram, komsiji cekla krava, i svi sretni dok je tako nama je dobro. Niko nije glup kao mi na balkanu.
Znalo se odmah u startu da se radi o obicnoj ublehi sa pricom da nece biti poskupljenja. Plin ce poskupiti jer tako Vlada zeli i tako distributer plina zeli. Sva prica mimo toga je zamazivanje ociju javnosti.
indolentna nacija kojoj mozes sve podvalit ,ni morala ni etike ni ponosa..samo su torovi granica
Dakle, BH Gas je u tom dijelu 2018. i početkom 2019. godine dao svojih novaca, osam miliona KM, građanima Sarajeva", - kako misli svojih novaca? Pa, kako znam to je drzavna firma placena od samih gradjana - znaci subvecnionirali gradjani kroz firmu sami sebi - kako i treba.
Sda namjerno minira Kanton Sarajevi, zbog nive vlasti. Jasno ko dan. Shupci su to namazani.
Vidite kako sad može i reorganizacija u kantonalnim firmama. Samo treba htjeti i drugome prepustiti da otpušta vlastite uhljebe. Pa što da ne, neka vlada KS posluša ministra Džindića, ipak ve on na višem nivou vlasti.