Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove odlicna strategija i marketing! A ne ovi nasi...
pa nama da bude besplatno uzlijetanje i polijetanje sa aerodroma, niko ne bi dolazio u ovaj čemer od države izuzev dijaspora.
Vlado, komentar Vam nema smisla. Aviokompanije bi imale koristi, dakle povecale broj letova, a samim tim i broj putnika. Nas aerodrom je medju najskupljima u Evropi, pa shodno tome sam i napisala komentar.
Fakat mi zao Dubrovcana. Slijepo crijevo su doslovno, od glavnoga grada udaljeni preko 700 kilometara... Blize su im 5 drugih glavnih gradova, nego njihov (Podgorica, Skopkje, Pristhina, Sarajevo, Tirana)
Bas cudan komentar.
i glup poprilično
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa sta se radi sve da se podigne broj turista... Bravo! A u Sarajevu jos 10KM po putniku pored svih troskova.
10 €, a ne maraka
Može ovo kada grad tj. županija stoji iza svega. Računaju da će se iz budžeta namirit troškovi aerodroma ili da će aerodrom sam to pokrit od dobiti u ljetnim mjesecima, a da će turisti ostaviti mnogo više para. Sve sa parama i solidnom organizacijom može. Kod nas nit prvog, nit drugog, čak ni dobre volje...
svaka čast. dok ovim našim fukarama ne pada na pamet spuštati cijenu aerodromskih taksi zbog kojih imamo sve manje letova. pa misli li ovdje iko svojom glavom? bože dragi, ni za šta nismo stvoreni...
Džaba sve kad je Majstorović rekao da nema zime ove godine.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaha
Tako se to radi. Pisano je nedavno o sarajevskom aerodromu, ogromnim taksama i shodno tome malom broju putnika i avio linija u odnosu na aerodrome u okruženju. Turizam je za Sarajevo a i cijelu BiH velika šansa. Primjer Austrije, koja nema more a ima ogroma turistički prihod. Potrebna je samo dobra volja i znanje.
zar ima nešto za đabe u dubrovniku?
za bošnjake nema
@jokerinho ko debilu priča o bošnjacima,odkut ti znaš ko sam ja možda sam i hrvat iz splita,srbin iz bg,slovenac iz ljubljane,...ccc kakav si ti maloumnik,ima i drugih stvari na svijetu osim nacije i vjere tj. pripadnosti nekom od torova sa ovcama!
Svaka cast komsije, pametan potez..