Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*o naftu kad ima bicikl. Bicikl možete voziti na kratke i duge staze, po hladnom i toplom vremenu, po snijegu, vrućini i kiši, a vaša kondicija biće sve bolja, celulita sve manje i bićete mnogo zdraviji.
ja eto sad je neko bezobrazan sto voli da ima auto a ne da vozi bicikl kad mu zatreba da ode npr iz Tuzle u Zenicu. Uh jesmo bezobrazni, kako nas nije sramota
šteta što ovg četničkog vojvodu nije kamion "satro" do amena....'al neće grom u koprivu!
JA HODAM PJEHE I GRIJEM SE ZDRVIMA,TAKO DA ME NE INTERESUJE NI NAFTA NA GAS NI NIŠTA...OD GASA KORISTIM DOMACU ŠLJIVU
Legendo, a jesi li sad pod GASom?!
Semsa hajde da te istamburam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Placacu litar i 4 KM, samo da Rus ne radi sta hoce!
EU slijepo slušajući SAD sama sebi namiče omču oko vrata.
Balkanci ne razumiju mentalitet zapadne Europe! Na primjer: Svabe i Francuzi ce prije gladovati, nego dozvoliti Rusima da rade u Ukrajini sta zele i kako zele. To Balkancu nikada nece uci u glavu, sto je meni jako zao.
A Rusi će sjediti skršetenih ruku i gledati kako ovi je.u čitav svijet...
Ukinu sankcije Iranu i Rusiju mogu zaboraviti.
navikli smo mi na to... u ratu smo placali litar goriva 20 kerma i vise... kako, odakle, gdje... ptice znaju...
Takao je Gile, a onda ce me interesovat kako ce Gazprom pumpe da prodaju ovaj "SHUND" od goriva po BiH!?
od 102$ do 107$ je cijena po barelu,dosta toga zavisi od nafte ne samo voznja autom,predvidanja da do 2050 svi izvori nafte biti iscrpljeni..evo i najvecih..Najveći proizvođači nafte  Saudijska Arabija (10.37 miliona barela) Rusija (9,27 miliona barela) Sjedinjene Američke Države (8,69 miliona barela)) Iran (4,09 miliona barela) Meksiko (3,83 miliona barela...jel vam sad jasno zasto uae zmire prema gazi,sto iranu uvode sankcije,sto meksiko svako malo pogodi zemljotres,ili sto rusiji rade ovo danas..open your eyes ,feed your mind?
Ja Semsu tamburam po svu noc tako da ni meni ne treba gorivo
Sankcije sami sebi, jel tako?
Zašto bi EU uvodila sankcije Rusiji ako će imati od toga negativne posljedice ??? Zato što je EU u velikoj krizi od koje se ne može oporaviti. Spin o sancijama je pokušaj zavaravanja sebe i drugih.
Mislite, sebi će sankcije nametnuti :D budale bili i ostali
A koja je trenutna cijena za barel nafte? Baš ste fino članak napisali, glavni info na osnovu bi kojeg je ovaj članak uopšte relevantan nedostaje... da vam je da ikako samo naslove pišete, koga briga za sadržaj, bitno je da raja klikne a vi da uberete google adsense... pređite na striktno tviter tamo je artikl 140 slova.