Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klinicki centar ce se zvati predpostavljam Srbija, a gimnazija ce se zvati isto Srbija
@_Thranduil_ Normalno ,pa mi smo Srbija od 7 vijeka .
Ja mislim da ce prije profunkcionisati onaj aerodrom zapocet prije 20 godina od ovog klinickog centra.
KC u Trebinju? Eh pa ovo stvarno prelazi sve granice. Tako je kad nestrucne osobe, u ovom slucaju shupak-meraklija DoDICK planira izgradnju zdravstvenih ustanova. Zna se na koji broj stanovnika ide jedan klinicki centar, ali ocito po njegovoj logici iz Laktasa, svaka ulica treba jedan klinicki centar. Bolje da je otvorio psihijatrijsku kliniku veceg kapaciteta.
trebinje, trebinje ako me vidiš jebbi meeeeeeee
Savo se popeo na najviše drvo, mislim kontrolni toranj i odatle navodi svoje ovc...mislim cesne po livad....mislim pisti... Toliko o tome :D
super.. nego kome ??
Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo kredite ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamati od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem e-maila: [email protected]
Vec lete avioni.
Made in Republika Srpaka : Bijeljina 105 000 , vise od Tuzle , Srpsko Sarajevo najbrze rastuci grad i Trebinje najljepsi i grad u kome se praci najvise stanova u Srpskoj . A vi kako te ?
@gooUser1566508010 Bijeljina 105 000 stanovnika, a nema ni kanalizacije. Pola Beljine leži na UKC-u Tuzla, prikopčani na hemodijalizu jer su bubrezi davno rekli KAPUT. Stočno CAPAJEBO 2 ulice i nekoliko zgrada :) :) I dobro je da si citirao roma sa internet reklame, vi i jeste romi, malo veći da dodam :)
Polako Milorade, sve po redu. Prije četiri_pet godina obećao si da ćeš u Trebinju napraviti jedan lijepi aerodrom sa svim pratećim objektima. Prvo to završi pa onda gradi klinički centar.
Ovaj Dršković zna znanje. Doveo precjednika
Hoće li biti u blizini aerodroma :)
Najava otvaranja bolnice je za nekog politicara lokalnog nivoa, eventualno gradonacelnika Trebinja. A nas donet je da predsjednik pompezno najavljuje otvorenje bolnice, kao da otvara trokraki autoput prema sjevernoj Srpskoj, Crnoj Gori i Hrvatskoj.
I šakom i kapom.
Šarene laže s kojima hrani glasače. Niti RS ima 50 miliona KM niti ce ta bolnica ikada proraditi Jedino mogu neke privatne pare uložiti koje imaju ispod jorgana Čisto pranje para. Pa ni Grad Sunca nije opravdao investiciju niti ce se isplatiti za 50 godina a hoce nove investicije Gdje je tu računica ekonomska?
Nek ga bakiru pravi ja odoh kod merkel
Daće Dodik 50 miliona- a zadužili se ima mjesec obveznicama ponovo, nemaju ni pfeninga, dišu na škrge. Usput evo i jedan ajerodrom pride a će bidne i podzemna železnica bidnete li glasali kako treba. Ovima u RSu možeš prodati svaki bullshit gutaju sve što slažeš.
@montypython3000 a kao ostali ne gutaju ?