Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte zlatne znacke u privredu sta ce na fakuktetu neka nas ta pamet izvuce kad je vec u drzavnim organima nema ipak mislim da su potrebniji privredi i realnom sektoru i imam puni respekt prema radnim pametnim mladima
Ovo je van pameti. Ako je iko konkurentan na tržištu rada, to su onda oni. Pa zašto se za njih prave socijalni programi zapošljavanja? Ova gospoda nisu pokretači privrede. Za jednog asistenta će se izdvojiti mnogo više sredstava nego za stimulaciju zapošljavanja jednog radnika u privredi. Idiotizam.
sramota je što misliš da je idiotizam da se zaposli student koji je pet godina studirao, možda pri tome zarađivao sebi, preživljavao, učio da bi imao prosjek preko 9,0. Idiotizam je istog zaposlit? Idiotizam je to što su diskriminisani studenti iz drugih kantona!!!!
čitam tvoj komentar ponovno i zaista ne vjerujem! GOSPODA? Gospoda je student koji nije hodao po kafama već učio dan-noć? Gospoda je student koji godinu dana nakon dobivanja srebrene/zlatne značke nema adekvatnog zaposlenja već radi za 170KM? Gospoda je student koji je radio, plaćao sebi dom, učio, pisao naučne radove i nakon svega dobio značku i aplauz? Idiotizam je njega zaposlit? Samo se nadam da takvi kao ti ne studiraju i ne nazivaju sebe akademskim građanima!!!!!
Glupsone čak mislim da je zahiragic ovo prelagao. Jeste frajer teleca glava realno al ima muda i puno je uradio.
Prosječna šefica javne službe u BiH: Na posao došla u 10.30 h, vječno joj se žuri (na pauzu), u 13 h je već umorna i hoće kući, obično ništa ne razumije šta joj govoriš, konstantno te požuruje i obavezno kaže da dođeš sutra. Nije do nje, ima malo i do sistema. Evo pao sistem.
@arjuTOKINGtummi Majke mi , meni je to isto
@SkakaAbdulah ima ona narodna "ono pas, ono mu brat", mada je primjerenija za ove dvije stranke "isti ..... samo drugo pakovanje" :)