Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carlsberg i Heineken - najveće smeće u pivarskom svijetu.
E nek je nama neki Dominic bolji od Armina, koji je zasluzan od samog pocetka za stvaranje i razvoj Carlsberga u BiH...
Pike, Armin talovi ovo ono... Nešto je truhlo u firmi Carlsberg BH.
Za sviju ima posla, za plate nepitate moderne evropa Cuti i Radi :)
Klasika ...polome domaće ljude dok im ovdje uhodavaju business ,osvajaju tržište , natjeraju ih da se zamjere i Bogu i narodu jer profit je kralj i jedini bitan ..a onda te iste naše ljude šutnu i dovedu ugledne menagere poput ovoga ...e pa narode i dalje kupuj stranu pivu , puši strane cigare itd itd ...dok je ovaca biće i vune ...
Ne znaš pozadinu svega što se dešavalo u Carlsberg BH tako nemoj bezveze lupati. Domaći ljudi su u starom balkanskom maniru pokrali firmu.
@shaptach, bas tako... Bas me interesuje kakav ce pomak napraviti Mr. Dominic...cccccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj, cuj, novi direktor..pa nek mu je sa srecom...