Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mi smo jedina drzava na svijetu gdje su domaci proizvodi skuplji od uvoznih,sto je za ne povjerovati...kako je moguce da su jabuke iz Poljske jeftinije od nasih?
@pascal ...pa ja sam krajnji potrosac i kupac,sta ce meni tona jabuka,meni treba par komada...i zanima me zato tih par komada kosta 2 marke ako su domace,a ove koje su presle pola svijeta da dodju do BiH su duplo jeftinije?...to nema logike.
Logicno da su jeftinije iz Poljske jer Fadil nije u talu. I respiratori bi bili jeftiniji 10x da se Fadil nije ugradio 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naslučujem da će naljepnice "Izvorno domaće" nakon nekog vremena bit i na bananama...
Za koji Dan Dodik najavljuje etikete "product of Republic of Srpska" I "Republic of Srpska, Quality Products"
Samo ce preko "made in China" staviti BH kvalitet
I bice skuplji 3x nego uvozni proizvodi
Djeco, sve domaće je bolje kvalitete od uvoza, nebitno o čemu se radi, da li hrani, deterdžentima, namještaju... Znam da vi ne vjerujete u to. Ko će piti domaće pivo kad ima Žuja, Heineken... Domaća voda, prirodna, flaširana možda jedina u Europi, ali s Janom u ruci si faca, cool. Nemojte kupovati u sde-aovskom Bingu oni imaju 20-ak % domaćeg asortimenta, kupujte u konzumu hr. proizvode. Neki domaći proizvodi su skuplji, ali u većini slučajeva, bar isto toliko su i kvalitetniji...
Nije NORMALNO da 1kg banana košta 2 KM dolazi npr. iz Kolumbije, a 1kg trešanja 120km udaljeno od Sarajeva košta 8KM
E jesi uporedio tresnje i banane svaka ti cast Pa banana ima cijelu godinu a tresnje samo mjesec i nemogu se brati nego ssmo rucno a tu je zakon ponude i potraznje
Domaca banana kaže, iz Buturovic Polja
Nema potrebe,lako je prepoznati domace.Skuplje odmah za min 20-30%,umjesto da bude bar toliko jefitinije.Kupujem samo ono sto je kvalitetnije i ugodnije po moj dzep,ostalo me ne intersuje.
Garantovati najbolje u regiji. Ali jedni ne kupuju jer mrze napredak Bosne drugi jer im je sve strano ljepše. Ja isključivo kupujem domaće, ako nema domaće ima tursko srbsko slovensko njemačko. Ali hr ni u ludilu. Piva smeće voda još gora.
dobar