Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Penny-u dao dozvolu, nek mu taj sada i plati! Rusi Penny bez pitanja i pravi cestu!!!
@Haris033 e ti se pitaš
@Haris033 Zasto Semir Efendic SDA ne rjesava imovinsko pravna pitanja nastavka gradnje juzne longitudinale ? to je posao i nivo opcine ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trasa Prve transverzale je definisana i prije RATA !!! Kako je moguće da je Penny plus gradi na TRASI !!! Sve je ZATAMNJENO !!!
Ovi sto brane Penny treba vas sravnit sa objektom kad ga budu rusili... vidio bih vas ja kako bi komentarisali da ste prosli barem pola onog sto sam ja.... Jad jadni robovlasnik klasicni.. rusi i ne pitaj nista !!
Nadam se da ce do 2050 biti izgraden
Prva transverzala ima veliki znacaj za odvijanje sobracaja u gradu i drago mi je da se udruzenim snagama radi na ovom projektu.
Zao mi je Pennya, toliko ljudi zaposljava...
@Komentator.yu nece penny propasti, ima jos objekata, moze raspodjeliti radnike kad te objekte prosiri a dovoljno je do sad ubrao para na mjestu gdje nije ni trebao dobiti dozvolu da bilo sta gradi...
Bitno je da ovaj projekat ima podrsku vise nivoa vlasti sto ce ubrzati sve potrebne procedure i olaksati izgradnju.
Mislim da je Prva transverzala u interesu svih nas i nadam se da ce biti otklonjene sve poteskoce kako bi se mogla nesmetano izgraditi i dugorocno rijesiti problem guzvi u gradu.
Odlicno da svi sudjeluju i da se planiraju sve neophodne aktivnosti vezano za izgradnju ove transverzale kojom ce se saobracaj znacajno rasteretiti i guzve smanjiti.
Drago mi je da se intenzivno radi na realizaciji,ovo je zasigurno jedan od znacajnijih infrastrukturnih projekata koji ce rijesiti saobracajne guzve.
Vec? Svaka cast brzi ste... nema ni 10 godina da se o ovom prica.
Penny-ju prije par godina dali dozvolu da širi objekte na toj parceli a tada je već postojao plan za izgradnju ove ceste . Sada će vlasnik penny-ja naplatiti pet puta više nego je uložio u pravljenje objekata . Dokad ovaj lopovluk pa ima li kraja .
@abarth Isti scenario za Dallas na stupu ifrajer hladno uze 2mil nicim izazvan o mati mila gdje mi zivimo
Zacas ce oni ovo usaglasiti
Hice fahro 7 traka do svog cardaka 😆😆
Tesko je okupiti ljude oko iste stvari za koju ce se boriti,gurati naprijed i imati tendeciju da se sto prije radovi okoncaju.Ovdje su se svi uhvatili oko iste stvari i to je ono sto je bitno i vazno.Uspjeh je tu zagarantovan
Bravo za ekipu.Skupa mozete zasigurno sve.Isti vam je cilj prema tome nema nikakvih podjela i zlih misli.