Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nasi klocevi naci nacin da taj isti plin prodaju evropi za 850€ a nama , isto kao sto su prodali stuju a imamo je na bacanje…
U novembru nova cijena? Da prevedemo, pomahnitali pvc kepec daje predizborni adut svom vjernom sluzincetu.
A gdje bi bio manji entitet da nema FBiH kod EU i USA? Jeli bi korijenje do sada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da je ovo jedini dogadjaj u istoriji da je Mixo uradio dobru stvar za sve ljude u BiH. Pod uslovom da je fakat istina.
Da može Dodik bi ga tebi prodao za 1800. Vrlo brzo zaboravljamo šta je rat, šta je ljudsko dostojanstvo, prodajemo se za Judine škude. Ako pobijedi Putin eto ti ga ovdje, ne mora čizmom. Shvatite da je i plin sredstvo ratovanja.
Ne lupetaj - procitaj tekst. Ova cijena vrijedi samo dok prodju izbori
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo sankcije Rusima , to je jedino rjesenja i za nas iza Evropu
Sto nije vidio da mi budemo posrednici za prodaju ruskog plina i nafte Evropi....
Pa se hvalis tome nacista? Kad poredjujes EU sa nama onda bi trebalo biti 100€ a ne toliko... fasisto
Jedino sta dodik ovim govori je njegova sposobnost i spoznaja zivota u ULIZIVANJU. Nicemu on nije doprinjeo nego raspadu svog i okolnih sistema. Ljudi kad citaju njegove objave bosnjaci i hrvati diskriminirani i provocirani i nipodastavani dok svoje srbe pravi budalama. Joj srbi su najbolji, ma jesu tako mi svih popova, volim srbe najvise, srbi su sve, srbi su najbolji, ma nema do srba, pa lovu u dzep, da se danas kod nas vise ne postuje prosvjecenje vec sila vjere i korupcije.
Bolesniku Viškoviću, tu cijenu je još Vučić dogovorio, jer i njima odgovara da se troši gas i u BiH, zbog prekograničnog zagađenja, tako da međed nema nikakve veze s tim. Šta ti znači "političko Sarajevo" u tom pol. Sarajevu rade sve nacionalnosti za razliku od "ne političkog RS-a", u kojem 99% rade pravoslavci Srpske nacionalnosti
Ja vam kazem od Dodika BiH ima vecu korist nego od El Baketa! Ovaj serenda ali i uradi nesto konkretno za BiH Bake samo gradi pasaluk u KS!
Bit će to gasovod impozantne veličine, sa cijevima od četvrt inča.
Laže ko pseto ništa od toga nije istina nije istina da Evropa plaća 1800 nego 450 ukapljeni plin je skuplji ostalo čista laž
To Dodo care naš ,podrška iz Sarajeva ,doduše ja se grijem na drva al svaka čast
Samo u svoje ime pricaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
1800 eura placaju EU zemlje koje kupuju plin na slobodnom trzistu. Pitajte Orbana koliko oni placaju? Hrvatska ima dugogodisnji ugovor koji vrijedi do kraja 2027. 1000 kubika placamo 285 € sto je puno jeftinije od cijene kojom se hvale Dodik i Vucic.
Aj i vi nama nesto da zavrsite..
Mile je pravi Bosančero
Super vi cete uvozit po toj cijeni i prodavat Evropi po 3 puta vecoj a narod ce se mrznuti jer nece biti dovoljno za narod.
Bravo Dodik vise si uradio za meen ovim potezom nego Bakir za cijelu karijeru
zasto su toplane toliko povećale onda račune, neko narod dobro farba i bunari