Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bosnjama ce uputit dove.
@Lonac helal je dosta
@Lonac Uzpejci na aparatima i ovde komentarišu negativno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Bakire! I tebe je otkacio kao slinu. Vidi cojek sta radite. Ja kao bosnjak isto tako bi te izbjegavao u svakom smislu.
Treba put Tuzla-Sarajevo proglasiti nacionalnim spomenikom.Mozda onda bude paaara kakvih iz njakih fondova za zastite!
Nije mi jasno sta Turska ima s ovim!?
E moj Edroganu, pa jel glupo da podpises sad nesto sa covjekom koji negira nesto sto je tebi ostalo u amanet hahha ma sa vragom treba podpisat samo da nam bude bolje
Veliki vezir ce potpisati valiki posao za Turske kompanije i bit ce u (su)vlasnistvu dok ne izvuce zadnji dinar ulozanog novca i to sa kamatama, dok strateski Srbija dobiva jaku poveznicu sa RS-om. A SDA Haalj predao Bihac migrantima i gradi trajne objekte za makali bagru isliovsku, umjesto da se sa Turcima gradi autoput Sarajevo-Bihac sa poveznicom prema Sisku i dalje prema EU.
Sarajevu je potpuno nepotrebna bilo kakva veza sa Beogradom.
Zar se nisu već sastajali tri puta da potpišu autoput. Pa su planirali ne jedan već dva autoputa.. jedan preko FBiH, drugi preko RS.. od ovoga neće biti ništa.
Erdoganu je bitnija Srbija od BiH
Jebes Erdogana..samo Amerika moze pomoci i likvidirati Nacijonaliste i naprviti normalnu Zemlju.
@fbUser1606261925 Moze, Amerika sve radi ako ima koristi od toga..
Auto Put-in Koride WC-5
Koja grehota da nije Sarajevo - Zagreb. 😞
Kad se zavrsi koorindor 5, I poveze sa autoputom kroz Slavoniju, noci ces I do ZG
@Donaldinho20a75 što će se desiti nikad. Ili ako se ikad desi, e dotad će Martin već trajno boraviti u Zagrebu, kako trenutno stvari stoje.
Izvjesno je jedino da će se napraviti put Banjaluka-Brčko-Bijeljina-Beograd. Ova dionica od Sarajeva preko Tuzle za Beograd je upitna , kao i ova preko Višegrada. Političko (SDA) Sarajevo ne želi da se gradi put za Tuzlu, i time koči razvoj Tuzle i tuzlanskog kantona, a time i države BiH. Tuzlanski kanton je najveći izvoznik u državi a nema niti metra autoputa niti brze ceste.
@Ciudadano Kad je vec skoro gotov....
Sadasnjim tempom gradnje docekace je mozda nasi praunuci tamo 2121 godine.
Sta bi sa rutama autoputa? to izgleda usaglaseno iza kulisa
Čuj, brza cesta od Sarajeva do Višegrada, kome?!?!? Vjerovatno se djeneral Ojdanić želio kako su mu se gusjenice na tenkovima kvarile, loš put od Užica do Sarajeva bio. Treba napraviti bolji kad budu dolazili slijedeći put...
Babo i sin 😎
ovi vam sudbinu kroje