Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi ovo sa Konzumom vise lici na onaj scenario sa Merkatorom i pranjem para.Stoga vise nikad u stranu poslugu vec samo u Bingo,Amko i ostale BIH markete.
@SELAMsaDRINE - MAJMUNE ZELENI vlasnik Binga je SDP-ovac
@SELAMsaDRINE lazes vidio si ga samo na razglednici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko moras biti glup, slab i naivan da i dalje isporucujes robu a ne znas hoce li ti biti placeno ono sto si vec davno isporucio. Bolje zamrznuti proizvodnju nego dug, trazite nove kupce ali makar imate to sto imate. Dug davati na vec postojeci dug-to je samoubistvo.
Nikad više Konzum u BiH. Još zabraniti kladionice u krugu 2 km bilo koje škole. Tako će se debelo smanjiti finansiranje HDZ-a. Ostaje problem benzinskih i ta veleizdaja sa prodajom Energopetrola.
I kada sve te "probleme" rijesis ono sta ce ostati jeste jos sirmasnija, korumpiranija, po stanovnistvu manja BiH. Protektionizam uvijek ide na stetu potrosaca. U drugim rijecima spreman si da zrtvujes dobar dio para svake porodice, samo da bi nekoliko neucinkovitih firmi opstalo. To je sistem koji se zove fasizam, koji je musolini izmislio.
kako nije, pa Fadil je to predlagao
Bagrokor.
Vjerovatno vas jako zanima sta sam ja jeo za doručak. Naime prvo sam otvorio frižider I uzeo 4 jaja, zatim sam... A sta je ne zanima vas? A ni mene ove vijesti o konzumu pa iskaču svako malo. Dosadili su više,iskreno.selam
A što vi ne otvorite svoje poslovnice a ne da vam Konzum prodaje vaše proizvode. Najlakše je prodavati tuđe proizvode a proizvodnje nigdje..
u svakom slucaju dobavljaci najebali...
Jedva cekam Bingo u Makarskoj pa da im se zaduzi za dagnje i nikad im ne plati.
Nisu oni tolike budale da uopste daju Bingu ili bilo kojem bh lancu mogucnost da uopste otvori prodavnicu na njihovom prostoru...
Trzisna ekonomija nepita. Zivi bili pa vidjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko moras biti glup, slab i naivan da i dalje isporucujes robu a ne znas hoce li ti biti placeno ono sto si vec davno isporucio. Bolje zamrznuti proizvodnju nego dug, trazite nove kupce ali makar imate to sto imate. Dug davati na vec postojeci dug-to je samoubistvo.
kako mozes raditi 12 mjeseci bez plate,isti ku..c?
@Nokian808 Zato sam i napisao - tako razmisljaju kukavice. Sta cu moram.......i onda kad te lole zavale ne iscupa se do kraja zivota.
Svako traži svoje,pa ko to danas radi dzaba ili daje nekome nesto
konzum se gasi nakon septembra u bih,ostace jedva 30 posto prodavnica,dobavljaci nikada nece dobiti novac od dugovanja,ovo sam pisao prije par mjeseci,dok su na klixu prenosili lazi ramljaka i konzuma
Lidl-Kaufland-Interšpar-Tesco idr. svuda po evropi imaju svoje markete.provjereno i sigurne za kupce,koji bakrači konzum bingo mercator
niko vam nije ni mislio otpisati .. jaranike