Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magistrala ili autocesta?
MA DAJTE LJUDI UOZBILJITE SE...
Opet se igramo crtanja!!! Bravo decki samo crtajteee
E L E N A ! ! !
Bakir ima vake sto se obucccu u civile ...imao ih je i Radoncic 2014-te...znamo VAS! Ovaj put nece moci ni 300 naoruzanih hobotnickih razbojnika uciniti nista! Ugasicemo vam i medije!Nasi protesti nece trajati dok neko ne popusti! Postepeno ce se vrsiti UNIFIZIJA! Tek onda idemo, a krece iz Tuzle! Svako dobro dobri ljudi, nedajmo da nas IZSPINUJU kao sto to radi Vucic i kao sto su to uradili 2014-te!
Od predlozenih 5 trasa od svake bi trebalo uzeti po dio. Gledano svku pijedinacno, svaka ima puno budalastina.
NA JESEN CE BITI POZVANI SVI BEZ OBZIRA NA BOJU KOZE :D! Stranacka obiljezja, zastave i sve ostalo sto moze pridonjeti RASULU protesta, ce biti zabranjeno! Protesti ce biti sveobuhvatni...tako da zaboravite na IZBORE!Kakvi izbori, svakako su lokalnni...NEMA PROMJENE! Revolucija JEDINA solucija!
Jopet karta na stolu,da se malo zaigraju i šaraju po njoj.Haman im to sotalo u sjećanju,šaranje po kartama.
Do kraja godine poznata trasa, do 2024 pronadjena sredstva, do 2029. poznati izvodjaci. Kraj radova predvidjen za 2047 ali zbog "usloznjavanja geoloskih uslova", pomjereno do 2055. Na otvorenju, Haris Zahiragic izjavio "Mi se necemo umoriti".
@iNtuitive A jojjj hahaha ;)
@iNtuitive Loš pokušaj humora..ovo je izuzetno dobar projekat kojim se znatan dio prometa sa sjevera prema crnogorskoj pa i albanskoj obali može preusmjeriti na koridor 5c u BiH što će znatno povećati njegovu isplativost, naročito isplativost trase kroz Hercegovinu..i plus je pozitivno što ovaj projekat pokazuje da i RSvidi da se Trebinje sa Banjalukom treba spajati preko Mostar i Sarajeva...živjela BiH ❤