Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja zena je potrosila milion KM
Najveću dobit imaju na hrani za kerove.
Dobro si ti prosao prijatelju...
Malo ste postali preskupi !
obidjes robot, merkator, konzum ma.bilo gdje Nivea dezedorans jeftiniji za 2KM nego u DMu
DM kao i svaka druga radnja lovi kupce na nekim stvarima a negdje su jeftiniji od konkurencije. Zato malo pameti u glavu i nećeš skupo proći. npr nećeš cedevitu u njih kupovati, to ti je ravno ko da si na Energopetrol stao. Ali zato tablete za suđe, pelene i sl je dosta povoljno pogotovo ko prati akcije. Tako da nije DM kriv za "skupe cijene" nego narod koji grabi šakom u kolica ne misleći glavom gdje će šta kupiti.
Jedina kompanija koja podize plate jednako povecanju obima posla. Firma koja daje regres , 13 platu , bonus , jednokratku pomoc i x nekih stvari . Sa druge strane imas recimo CocaColu .... Koja je sve prebacila ili vecinu na treca lica koja tegle za iste pare vec godinama a obim posla je je porastao za 150 % u zadnjih nekoliko godina . Nemaju ni adekvatnu platu a kamoli sta drugo . Kao poslodavac 0.
CM puno povoljniji, jos da radnice ne disu za vratom. Bili bi 1. Izbor
Đe neće dok se gadure našminkaju ode sve sa polica.
Kad se u obzir uzme marza koja niie ogranicena akcizama pa Ovi su jaci od naftaša..Zene vise na sminku daju neg na kruh...
Niste svjesni kako vas uzimaju.
Onda ti U GRANAP!
Uzmem cokoladu od 20g , dodjem na kasu i dadnem 4KM za istu..Spricali je garant sa Bleu de Chanel
U DM kad udjem znam da ode bar petoba iz dzepa..
Znam samo kad uđem u dm,da nisam ušao u nasu drogeriju.Ljudi nisu naporni,susretljivi su ,ljubazni.Svaka čast...
Mi najviše trošimo na gluposti, kladionica i dm :)
Znam samo da su im paste za zube i tablete za masinu za sudje jeftinije nego u drugim prodavnicama haha
A kolike su plate radnicima?
Najbolji su poslodavac..
Milja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stranac kumaro, stranac
Treba nam ovakvih poslodavaca. Fina plata, normalan odnos, ne bicuje te niko, 13. plata, fini regresi, povecanje plate bez da ljubis guzicu ikome... Eh samo da se jos zaposlim tamo...
Koliko vas ima manje ste zaradili, znam firme s oko 100 radnika koje su mnogo više zaradile.
Koliko su zaradili?