Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smani sebi platu idiote jedan
Većeg šupljaka i smutljivca odavno nisam vidio, a sa dosta sam ovakvih, provodio vremena. Pravi onaj ljigavi debelokožac.
Pa subvencionirajte
Ma ja treba ukinuti sda nebil mi dodik jaho po glavi. I onda utuvljavati priču da samo postoji kraljevstvo srba i hrvata a drugi kraljevići ako se povinuju kraljevstvu. Nabijem ih na kraljevstvo. Sda možda ima pokojeg nesposobnjakovića al većina Sda su pravi ljudi.Kradu samo svoje. Nisu arogantni niti diskriminatorni ko neke folirantske kraljevine.Ko oni znaju bolje Sda je jezgro bosanskog duha. Ljubim te sda u gujcu samo mi daj pare i poso da orem i zečiće da se pare hehehe.
Samo se priča, samo neka ubleha.
Jao reakcija a 14 dana mi ovdje govorimo da uplata doprinosa ne rijesava nista i da sa tim vlada FBiH svoje pare samo sebi ponovo daje. Svi ste zakasnili, ama bas svi. Zakasnili ste i sa mjerama a i sa reagovanjima vezano za ekonomiju a jos vise sa reorganizacijom zdravstva. Budzet BIH ce biti krajem Juna a 330 000 000 $ ce se podijeliti za nekih 5 sedmica. Strasno, strasno.
Ublehas i parazit...narode pamet u glavu i ne dozvolite da nam ovakvi mediokriteti ikad vise supljiraju i mlate praznu slamu.
Narode probudi se !!!
Želimo novac od drzave (narod gladan) dok korona neprodje!!!!!!
@Ramzes iz budžeta se plaćaju uhljebi a običnom narodu ništa :(
Ajmo strucnjaci s platama preko 5000 KM i svim benfitima. Ah da suti ne talasaj i nastavi uzimati ticape.
Neka su vase plate sigurne A to sto se svaki dan povecava broj otpustenih to nije vasa briga
Odlicno eto glasaj onda protiv SDA prijedloga
Evo ovoga sto je prodo sve...prodali vladu KS SDA-U ...SVE ZIVO RASPRODALI I USMRDILI SVOJOM DVOLICNOŠĆU...OPET POGAZILI SVE ŠTO SU REKLI I OTIŠLI DA "SPAŠAVAJJU" BH SA SDA....HAHAHAHAHAHA....SAMO BUDALE MOGU VJEROVAT DA VI MOZETE NESTO DOBRO PREDLOZIT ZA BH....
Ublehaaaaaaas