Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jesu mi smiješni ovi "kupopatrioti".
Mora da su te iz Konzuma podmitili sa kplus konzervama cim ih podrzavas, ili nekim isteklim rokom robe made in Croatia...
...sinovac, mani se šuplje. sav vaš ekonomski lokal-patriotizam poklekne na "po marke". nemoj meni bajki, matereti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pumpate medije pozitivom o Konzumu samo zato sto dolaze praznici da bi ljudi shvatili koliko ste vi dobri i plemeniti i da bi vam napunili vase kasice. Vi ste zlo koje unistava domacu privredu.
700 dobavljaca! Ili jos veca laz 400 domacih dobavljaca! Kojih? Gdje su vam ti proizvodi od domacih dobavljaca? Naravno domaci dobavljaci prodaju robu i stranog porijekla, ali BH proizvoda kod vas nema... Koliko placate ove sto vam objavljuju tako pozitivne stvari o vama? A ustvari unistavate domacu privredu. Koliko placate da ste uvjek najpozeljniji poslodavac? Izgleda u ovoj zemlji se sve moze platiti... Pumpate medije pred praznike da bi imali sto vece promete.
Ali ovi konzumici pucaju minuse. Jeste dobili sta od kplusa ili isteklog roka za te aktivnosti?
dobavljačima plaćajte na vrijeme. jedino konzum ima ultimatum za dobavljače rok plaćanja 120 dana a i tada ako bude