Privreda
39

Direktor Društva Konzum BiH: Zaposlenici, kupci i poslovni partneri zaslužni su za naš uspjeh

FENA
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Konzum BiH organizirao je danas u Sarajevu novogodišnje druženje članova Uprave s poslovnim partnerima i predstavnicima medija, kada su predstavljene brojne aktivnosti realizirane u okviru 10 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini te najavljeni planovi za narednu godinu.

Uručene su i nagrade iz posljednjeg vala nagradne igre "Nagrađujemo Vašu vjernost", među kojima su i dva automobila Golf 7.

Direktor Društva Konzum BiH David Dolinar zahvalio je zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima jer svi oni su zaslužni za uspjeh Konzuma BiH.

Naglasio je da su otvorili nove prodajne objekte i zaposlili značajan broj ljudi te podržali brojne sportske i kulturne institucije, pomogli razna udruženja, bolnice i škole.

Izvršni direktor Konzuma BiH Adnan Šteta kazao je da Konzum BiH danas ima 259 prodavnica u 69 gradova u BiH i više od 4.500 zaposlenih.

Dodao je da sarađuju s više od 700 dobavljača, od kojih je više od 400 bosanskohercegovačkih proizvođača te da se na policama Konzuma BiH nalazi više od 8.000 bh. proizvoda.