Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj Turci mame vam ga natankam, zadnji put ste sve s glave na guzicu s Balkana... vratite harac sto ste uzimali 500 godina pa da vidis kako raste BDP..mamu li vam lopovsku!!!
opet turci traze djavola na balkanu
jel ti bake ljubio noge da to izjavis???? il si dobio plac za shoping centar u centru sarajeva???
svi vi mu ne mozete ni do koljena, nije vas stid vasih komentara, Sta je ovom Bosnji pljuje na sve sto je dobro za nas, izgleda da cetnici nisu zavrsili posao u Bosni, mi jos pameti nismo dosli. Haj nadji srbina koji pljuje na Rusiju, Izraelca koji pljuje na Ameriku, neces NIkad. Mi imamo silu, Tursku, koja nas cuva i voli. i mi uporno pljujemo na njih.
hahhahaha ti definitivno imas neki problem sa glavom...otidji neurologu pa provjeri...
...meni ovaj lik simpa, nekako iskreno djeuje...za razliku od ovih naših glavuša, kojima sa faca samo pogan čitaš...
Ma politicar je politicar, samo imas uspjesne kao sto je ovaj i nesposobne,neuspjesne,mafijaske kao sto su nasi.