Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobni da urade prave reforme i provedu borbu protiv korupcije, uradiće sve da zamažu oči i ostanu na vlasti.
Nepismena SDA talibanska sirotinja je sposobna samo da prdi.
Samo da vam dam jedan podatak od bruto plate 68.2% ide drzavi. To ukljucuje ne samo PIO i ZZO nego i razne neke naknade, takse i tako. E u jednoj razvijenoj europskoj zemlji to ne prelazi 50% daleko od toga. I sta smo dobili? Poslodavce koji ne prijavljuju radnike a drzavu s malim penzijama. Mislim da je dosao trenutak da se realnom sektoru olaksa maksimalno poslovanje da bi se mogli razvijati a ne namet na namet pa kljuc u bravu.
Ne može istovremeno da se olakšava poslovanje, a isplaćuju plate SDA uhlebima i veteranima terorističke ARBIH.
NE SERI! PIO i ZZO radnici SVOJE zaradjeno ostavljaju SEBI. NE DRZAVI. NE KAPITALISTI POSLOVLASNIKU. SEBI. Penzija, zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezaposlenosti pripadaju radniku I NE OPOREZUJU SE. Dakle, da ponovim... NE SERI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ovaj iz poslodavaca nema pojma
Sve što skinete doprinosa ja se potpisujem i dajem svojim radnicima.
Zivjela nam njemacka nasa majka spasiteljica i ostatak Evrope koja je miljama daleko od ove pogane drzave.
Doprinosi na plate konstantno rastu godinama i to isto kao kod duhana po malo da se ne primjeti bez ikakvog obrazloženja!
Lupas gluposti. Idi spavat.
2020 ga nece imati na kome primjenjivati, jer nikoga nece biti u BiH. Svi ce da odu vani, ako hocete zadrzati raju obicnu zakon usvojiti po hitnom postupku ukoliko jucer!!!
A koja nas to vlast nije gulila i guzila a mi pri tome sutjeli i smjeskali se ...
A , kada smo je promjenili ??? SDA , HDZ ti je od prije rata na ovamo u vlasti o cemu pricas . Treba reset kompletne drzave , ali prvo reset u glavama ovih glupih gradjana ...
odgovor je DA,, Mjenjat ce stope poreza na vise,,a stope na place manje,, sem politickoj administraciji koja pojede boga oca od poreza,,puteva,,registracije akciza,, sve ide njima u guzove umjesto gdje bi trebalo,,fujjj,, otpustiti 70 posto administracije i drzava bi bila svicarska za 10 godina
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/101760/skandal_u_federalnom_parlamentu_predstavnici_sestorke_povecali_sebi_place_opozicija_ce_traziti_ponistenje_odluka.html
Da poželim Srećnu Novu Godinu nepismenoj SDA talibanskoj sirotinji... da bude više vode i vazduha, a manje poreza, zaklane dece i pregaženih majki sa decom u SDA faveli!
2018. je maestralno zavrsila, eres na koljenima, sukobi policije i gradjana, priprema se teren za ukidanje entiteta, NATO dolazi, srbija u govnima, Hrvati ga dudlaju i nebitni su, Bake i Sebija izgubili, Komsic predsjednik, ja kupio stan. Pisam se na konstitutivnost, zna se kako ce biti, jedan covjek, jedan glas.
Dobro, barem voda neće da poskupi...
cuj prijedlog xD ovo je vec dogovoreno i ceka u ladici, da lagano mogu trpati pare u dzep xD
Pa naravno da hoće - od kog to novca nepismena SDA talibanska sirotinja misli da isplati penzije, veće plate za zdravstvene radnike, apanaže za veterane terorističke ARBIH...?