Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj auta sunce ti ljubim. pa kao da stiže predsjednik neke svjetske sile a ne majorizirani šef i gubitnik na izborima. ccc
@ledeny prvi put sa q7, drugi sa a8, sutra ce doci sa nekim trecim autom
ja ne vidim da je gubitnik.kaže danas da je on jedini predstavnik hr.naroda.onda njima i ne trebaju izbori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je*e se njemu i za Aluminij i zahtjeve radnika, on je čvakno dobru cifru , radnicima isplati plate, zamaži oči s nekim šatro pregovorima i na kraju pojeo vuk magarca .. Čović će o dalje da vozi q9tke i q10ke jer ćete ga naravno opet vi izabrati za vrhovnog vođu i pušićete ga sve dok ne promijenite politiku ..
Kasno marko na kosovo stize. Sad ko fol nesto radi, kao da je jucerasnji problem.
Koji gadovi,das ide prvo ispiranje mozga o ugroženosti Hrvata pa onda krivicu prebaciti na Sarajevo i onda veliki aplauz za spasitelja glupi narod će opet da glasa za ove šanere i HDZ,Balkan je to....
hoće čovjek da prisvoji Aluminij BiH!1 Kako je pametan zato ide tamo! ZBOG SEBE A NE ZBOG RADNIKA! Skonto je kako da zaokruži tu konstrukciju!
jeli ti se ćaća vozo u autu?
Viska struje ima za pokretanje elektroluze,samo fali dobra volja da se pohapse preprodavaci sirovina I struje.
Zasto s dodom ne prica o tom, pa brat je ti da pomogne
Ne zna šta će i on lagati aluminijskim 🐴🐴🐴🐴🐴? Dodik dovoljno laže i obećava svojim🐑🐑🐑🐑... Motku i namlatiti bagru..
I ovo će popušiti.
Ljudi su ovce ako misle da će im pomoći. Pa on i jeste prvi krivac za raspad. On ide tamo da se opere. Možda još nešto da kazne što je ostalo.
Zagasiti smeće
Da radnicima prenese pozdrave od Izetbegovica.
@bosnavazda Mislim selame.
nosi on sigurno i pare.
NEK VAM DA OVAJ STO SLAVI 9 JANUAR. TO NIJE NI POLA KOLIKO JE ON UZEO. A FEDERACIJA VAM NECE DATI NI MARKU INACE BI BILI PROTESTI.
MOZE AKO SE NA SPISAK STAVE I PRIJERATNI RADNICI BOSNJACI I SRBI.
oni dolaze u golfu 2 i pjeske a on u najnovijem audiju q7 hahahhaha slika drzave...