Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
savrsen plan... sto bismo mi sami nesto gradili i razvijali... prodaj drugima pametnijim, pa nek se oni bogate preko nasih ledja... a nama nek je za bureka... i kafe...
mi smo tu problem a ne oni, riješimo se sopstvenih virusa pa će i oni površni odleprsati... sve do jednom! kad cujemo samo BUUMMM
mi smo tu problem a ne oni, riješimo se sopstvenih virusa pa će i oni površni odleprsati... sve do jednom! kad cujemo samo BUUMMM
narodu zavrcete vodu a njima dajete da neograniceno crpe,stoko jedna bezobrazna
nemoj ba...to je koka kola. to mi je ba svetinja. ne budi čafir i nemoj mi dirati koka kolu pogotovo ZERO
za svaki proizvodeni litar Coca Colinog napitka, Coca Cola potroši skoro 5 litara vode. Coca Cola tvrdi da je ta brojka bliže 2 litra. ali više nezavisnih istraživanja ukazuju na tu brojku od 5 litara. pa majku li vam vašu.. a baš me zanima koliko smo dobili za ovu koncesiju??
Hahah, pa koja ce normalna drzava dati vodu, osim nas :) Pa da su to makar neke ogromne pare. Pa et, hajd, ili da ide koncesija od svakog litra makar 0,15KM u poseban slocijalni racun, i da se to direktno dijeli, NEKOM, ko vec ima platu u BHtelecomu, ili nekoj drugoj dobrostojecoj firmi.
Ma ta je voda mineralna i puna je kalcijuma posto prolazi kroz 3 masovne grobnice :v B|
pod hitno trci na psihijatriju na palama na pregled. tamo cete karadzicevi ucenici srediti hehehehe
Dok smo zaokupirani parlamentarcima. Love u mutnom. Nastavlja se javna pljačka nacionalnih dobara. Ma bravo mi!!!
Bem ti menadzment u BIH
Pa ove vijesti sve gore i gore... Što ne kažu koliko smo popravili budžet od ove koncesije...1000 KM?
Emir Hrenovica, Narodna stranka za pljacku, za ovo ga treba hapsiti. Cuj on daje drzavni izvor bez referenduma jednoj privatnoj stranoj kompaniji besplatno?
Koliko ce Coca Cola po litri placati ovo mamu li vam *** lopovsku?
Evo poceli su prodavati i vodu bosansku?
Dajete kompaniji Coca Cola koncesiju za korištenje izvora vode koju će oni flaširati i prodavati narodu a narodu redovno u večernjim satima zavrčete vodu. Ko je dobar u ovom dealu samo me interesuje? Ne interesuje me koliko je dobar, samo ko je dobar? I još jedna stvar mogu li se i ja družiti sa vama?