Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas i bez straha od bilo kakvog poremecaja u snabdjevanju cojena raste. Moja plata od 650 KM placa gorivo 2,6 KM i onaj Nijemac kojem je plata minimalna 1500€ placa 1,5€ Pa ti glasaj za ocjepljenje, a ne fokusiraj se na glavni problem
Čim su skočile objavilo se, a juče bila vijest da je prošle sedmice zabilježan pad cijene nafte? Zašto se čekalo dugo na objavu da je pad cijene nafte?
Jeli to sav transport i izvori nafte idu od Ukrajine i Rusije ? Koji vam je više?
Naravno sve smisljeno i sve se kuha odozgo da mi nemamo.
Kakve veze ima ovo sa naftom, Arapi smradovi samo čekaju da dižu cijenu nafte, treba im sve to uzeti i vratiti u šatore
Rastu cijene zbog gluposti koje kakvih.
Hifa glodari like this
Evo zbog čega se vode ratovi, i zbog čega Novi Svjetski poredak, zbog čega korona/Covid19. Dakle uvijek tržište treba dovesti u fazu nesigurnosti zbog ovog li onog i onda zradjuju špekulanti na tržištu. Ratovi nisu normalana pojava u privredi i privredjivanju, ali kada se dese na njima se najviše zaradjuje. Potroše se zalihe orudja, municije, hrane, lijekova, energenta i onda nakon rata opet u proizvodnju istih.
Ide BMX lagano! :-)
Sad ce sve da ode u 3 pm, i nafta i osnovne zivotne namirnice. Hebo vam rat sve.
Juce bilo da je pojeftinilo prije 7 dana. Na vijestima procitam da nafta pojeftini u svijetu, na nasim benzinskim to ne mozes saznat
Vrijeme sjetve je blizu narode ne propustite to
Strah je i mene pa plata ostaje ista
Jutros 2.75... biciklo jarane biciklo
Hifa liked this 👍