Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pomijesano sa akcizama mislim da daje bebi bum i ikeu 🤔🤔😂
I ne zaboravite 1.60 € je jeftinije nego 2.11 u bih, jer oni dobijaju platu u eurima a ne u markama, tako da smo daleko najskuplji.
Arap prnuo i odmah se dize cijena nafte.
ideeeeeee
To je dobro
hahahaha, ye__bo li vam akcize majku lopovsku .. ye__bem li vam nacije, religije, kantone, plemena, vigvame, sve vam ye__bem
Rast cijena nafte svakako najbolje odgovara ovim nasim narodnim zastupnicima koji su izglasali akcize, a nisu pronasli nikakvu drugu verziju reformi o smanjenju svojih enormnih primanja i broja onih budjetskih cistaca i cistacica, pa sad rast cijena povecava i rast prihoda PDV-a koji opet njima dobro dodje.
Sace dici cijene namirnica koje su naravno uredno drzali na nivou bez snizavanja kada je pojeftinila nafta.
vjestacko izazivanje krize i podizanje cijena ...ali doce tome kraj vrlo brzo ...
U americi imaju extra plate a cijena goriva ispod dolara, odnosno za par dollara natankas goriva, a kod nas plata 200€ a gorivo preko 1€ sramota.
to je najavljivano odavno...za pola godine barel nafte ce biti 80$ a za godinu dana 150$....to znaci da ce nakon ovih akciza kod nas litar goriva biti oko 4 km
@ElektricneGusle ..auto danas luksuz???
@dis3 ...ozbiljno razmisljam o kupovini para dobrih konja.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma mozete kako hoce te, i onako placamo najskuplju naftu na svijetu.
Sa gorivom je najlakse namaknuti tamo gdje fali
Ajde neka, u skladu sa platama :(