Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat u Ukrajini, koji se navodi kao glavni razlog za ova poskupljenja, traje tek mjesec dana i nije mogao ostaviti ovolike globalne posljedice, odnosno ovolika poskupljenja! Kao ni drugi zvanični razlog - isporuka gasa i nafte iz Rusije, čiji obim nije skoro nikako umanjen, niti su cijene isporuke istih drastično porasle! Dakle, ovo su samo izgovori i prilika da se lovi u mutnom!
Samo vi gledajte Zadrugu... Bit će kila piletine 50 maraka... Ipak je važnije ko će ispasti iz kuće u kojoj su zadrugari...
Haj da je to meso zdravo nego cisti otrov
Ne treba nam uvoz i srbije nicega ako od njih zavisi da opstane proizvodnja u bih nek pomremo od gladi odmah bolje nismo zasluzili tolike oranice nisu zasijane oni pametni mi glupi.oni susjedi rade i siju a mi se digitalizirali sve na dugme hoce bosnjo.nama treba glad to je terapija glupom bosnji nazalost i ja pripadam tom narodu..
Gasi proizvodnju ako posluješ u gubitku! Pozatvarati će te vi klaonice i farme!
Pa ko se buni? Kome je lose? Niko i nikome, da gorivo bude 10km po litru svi bi sutili i opet vozali, e neka tako nam i treba kad smo stoka, a predvodi nas jos veca stoka!!!
Kupiš 10 kokoši, i za godinu imaš mini farmu. I meso i jaja.
Ja, i? Ima narod novca i da je 30KM /kg mesa, 1lit ulja 10KM ili 1lit goriva 8KM niko se nece buniti nego bi zbijali šale i bacali koje kakve slike političara sa njihovim izjavama... Ne znam zasto se uopste pisu članci na ovu temu kada na ulici gledas i kao da smo u paralelnim svjetovima. Na portalima komentari ne odgovaraju stvarnoj situaciji na ulici i po trgovinama.
Bosnjo: ali mi smo zauzeli antirossiyski stav kmeee
Recimo ja ne koristim ulje nikako a svi pričaju ulje poskupilo
Mi cemo i dalje biti u "torovima" i "blecati".
ptuj prsa drugi put u 30 dana na 8 KM akcija u Merkator. Dokaz da se može cijena držati ispod 10 KM
Totalno neopravdano poskupljenje je ovo poskupljenje piletine u ovoj mjeri.
Fadil je uzeo novce na vrijeme, njemu nije bitno kakve su cijene
Neka neka a vi radite kvadrat keramike po 10KM ili 15KM
treba prestat kupovati neka im sve propadne pa ce dizati cijene
treba prestat kupovat neka im sve propadne pa ce dizati cijenu